Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Σπάνια εξομολόγηση

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast «50 Λεπτά» και μίλησε ανοιχτά στη Μαντώ Γαστεράτου για τις διαδοχικές απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της. Η ηθοποιός περιέγραψε πως, μέσα σε λίγα χρόνια, αποχαιρέτησε τέσσερα πρόσωπα που είχαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, ενώ παραδέχτηκε πως όλο αυτό επηρέασε βαθιά και τον χαρακτήρα της.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα μέχρι τα 13 μου, όταν άρχισε να πίνει η μητέρα μου. Πέρασε κάποια προβλήματα υγείας και μία κατάθλιψη που δεν την περιποιηθήκαμε, μας πήρε καιρό να καταλάβουμε ότι είχε θέμα με το αλκοόλ. Έκρυβε τα μπουκάλια και πέθανε μέσα στην κλινική απεξάρτησης. Ήταν τόσο ζορισμένος ο οργανισμός της που δεν άντεξε», αφηγείται η Αλεξάνδρα Ούστα.

Στη συνέχεια, η ίδια περιέγραψε το δύσκολο ντόμινο απωλειών που ακολούθησε τα επόμενα χρόνια, μιλώντας για μια εξαιρετικά βαριά περίοδο για την ίδια και την οικογένειά της.

«Τον επόμενο χρόνο χάνω τη γιαγιά μου, μετά από δύο χρόνια χάνω τον σύντροφό μου και μετά από άλλα δύο χρόνια “φεύγει” και ο πατέρας μου από τον ίδιο λόγο με τη μητέρα μου, το αλκοόλ. Μεγάλη ταλαιπωρία», εξομολογείται η ηθοποιός.


Η Αλεξάνδρα Ούστα δεν έκρυψε πως αυτή η συσσωρευμένη οδύνη άφησε έντονο αποτύπωμα στον ψυχισμό της, σε σημείο που να βλέπει τον εαυτό της να αλλάζει προς το χειρότερο.

«Είχα γίνει πολύ ξινή με τους ανθρώπους, αρκετά δηκτική, αγενής και κακιά αισθανόμουν. Ένιωσα να ζηλεύω και δεν με αναγνώριζα», παραδέχεται η Αλεξάνδρα Ούστα στη Μαντώ Γαστεράτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...