Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Σπαλιάρα

❱❱ «Εχω κλάψει δυο τρεις φορές για γυναίκα κι έχω βιώσει επώδυνους χωρισμούς. Ε, ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας!»…… εξομολογήθηκε ο «Mr. 4.000» στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha.

Κύριε Σπαλιάρα, αυτά μας τα έχουν πει κι άλλοι. Πολλοί άλλοι, ορισμένοι απ’ αυτούς δε και τραγουδιστά… Μας τα έχουν πει ο Χρήστος Κυριαζής («Εχω κλάψει για πολλές γυναίκες, έχω κλάψει») αλλά και ο Στέλιος Καζαντζίδης («Κι όμως, κυρία μου, κι οι άντρες κλαίνε») και μάλιστα έκαναν και οι δύο τεράστια επιτυχία!

Αλλά επειδή εσείς είστε ιδιάζουσα περίπτωση έχουμε να σας τονίσουμε τα εξής: Ευτυχώς που δεν είστε και τόσο ευαίσθητος και κλάψατε μόνο δυο τρεις φορές για γυναίκα κι όχι 4.000! Διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε γίνει η Αθήνα… Βενετία. Θα θέλαμε βάρκες και γόνδολες για να κυκλοφορήσουμε και η ΕΜΥ θα εξέδιδε έκτακτο δελτίο σε κάθε χωρισμό σας για πλημμύρες και νεροποντές!

«Ε, ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας», κύριε Γιάννη Σπαλιάρα, γιατί το δάκρυ είναι φυσική λειτουργία του οργανισμού και των ματιών. Ωραίος είστε και λάτρης των γυναικών -όπως έχετε παραδεχτεί κατά καιρούς σε συνεντεύξεις σας-, δεν είστε ρομπότ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα