Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Που χάθηκε η Τσίλα

❱❱Το στριπτίζ στην εκπομπή της Πάνια, η επιτυχία «Μαύρη» διά χειρός Καρβέλα και η συμμετοχή στο reality «Φάρμα 2» ❱❱Ο έρωτας με Γάλλο μπίζνεσμαν, η γέννηση της κόρης της και ο Ελληνας φύλακας άγγελος που έκλεψε την καρδιά τηςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

H Tσίλα ή, αν θέλετε, «η μαύρη γαζέλα» της showbiz, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο της στη Γερμανία, όπου βρίσκεται ο αγαπημένος της, κι εκεί ασχολείται με το pole dancing, ενώ παράλληλα κάνει το δικό της σόου σε μαγαζιά, χορεύοντας και τραγουδώντας.

«Είμαι μια χαρά και χαίρομαι που και η κόρη μου, με την οποία είμαι πολύ δεμένη, είναι καλά. Μάλιστα, έχει ψηλώσει πολύ και κοντεύει να με περάσει στο ύψος» δηλώνει στην «Espresso» και δεν κρύβει ότι θα ήθελε να παντρευτεί τον Γερμανό με τον οποίο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μαζί. «Αλλωστε, δεν έχει μητέρα, πατέρα και παιδιά, και είναι ανεξάρτητος. Οχι όπως συμβαίνει με τους άνδρες της Ελλάδας, που πρέπει να παντρευτείς και τη μητέρα τους» προσθέτει με νόημα.

Η Τσίλα, γεννημένη από πατέρα Φινλανδό και μητέρα από τη Δημοκρατία του Κονγκό, βρέθηκε από μικρή στη Γαλλία, όπου ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τον χορό. Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα όταν συναντήθηκε με έναν Γάλλο, ο οποίος σήμερα είναι ιδιοκτήτης τριών clubs στο Παρίσι και στις Κάννες. Εμεινε έγκυος, αλλά η σχέση τους δεν εξελίχθηκε καλά και χώρισαν. Εκείνη επέλεξε να κρατήσει το παιδί τους και να έρθει μόνη της να το γεννήσει στην Ελλάδα. «Μάζεψα τα πράγματά μου και ήρθα στην Ελλάδα, την οποία είχα ακούσει από τον πατέρα μου, που ήταν δάσκαλος Ιστορίας και Γεωγραφίας, χωρίς να ξέρω τι θα έκανα» έχει πει η ίδια σε αποκλειστική συνέντευξή της στην «Espresso» πριν από λίγα χρόνια.

Η μοίρα

Ετσι, το 2000 βρέθηκε στην Αθήνα να δουλεύει ως χορεύτρια μέχρι έξι μηνών, όταν η κοιλιά της δεν κρυβόταν άλλο, ενώ αποσύρθηκε από τη νύχτα για να γεννήσει την κόρη της Σιζτζέι Τζίντζερ. Ωστόσο η μοίρα είχε ήδη φέρει στη ζωή της τον Ελληνα φύλακα άγγελό της, με τον οποίο είχε σχέση τρία χρόνια. Ο λόγος για τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος την ερωτεύτηκε και αμέσως την πήγε στην οικογένειά του, για να την αγκαλιάσει κι εκείνη με τον πιο ζεστό τρόπο. Οσο για τον βιολογικό πατέρα της μικρής, από τους πρώτους μήνες που έμαθε για τη γέννησή της την αναγνώρισε με επίσημα έγγραφα στη Γαλλία και από τότε διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί της.

Ο χορός του στριπτίζ, τον οποίο ήξερε να κάνει με τον δικό της εντυπωσιακό τρόπο, χωρίς να πετάει καν τα εσώρουχα από πάνω της, την έφερε κάποια στιγμή στο πλατό της εκπομπής «Αϋπνίες» με την Αννίτα Πάνια, σε μια βραδιά που η παρουσιάστρια διοργάνωσε καλλιστεία με στριπτιζέζ.

Πλούσιο μπούστο

Αν και η Τσίλα κέρδισε το δεύτερο βραβείο, το τηλεοπτικό κοινό γοητεύτηκε από την ιδιαίτερη παρουσία της, όπως και οι παραγωγοί. Από τότε έγινε ένα από τα αστέρια της εκπομπής, φτάνοντας μάλιστα να τραγουδήσει και την επιτυχία «Μαύρη» με την υπογραφή Νίκου Καρβέλα. «Εκεί με πρωτοείδαν και με ζήτησαν για να πάω στη “Φάρμα 2”, που προβαλλόταν στο Mega, και στη συνέχεια για να φωτογραφηθώ για το “Playboy”, και για ένα μεγάλο διάστημα απασχόλησα τα media με το δικό μου στιλ» υποστηρίζει η… σοκολατένια καλλονή, που άφησε εποχή με την περίφημη τεχνική του «φραπέ» (δηλαδή το να κουνάει πάνω κάτω το πλούσιο μπούστο της μπροστά στο πρόσωπο του… τυχερού, κάτι που έκανε και στους συμπαίκτες της στη «Φάρμα 2»).

Οπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η Τσίλα δεν έχει βιώσει στη χώρα μας ρατσιστικά προβλήματα. «Εκτός από το ότι μου λένε συχνά ότι δεν μιλάω καλά τα ελληνικά -κι αυτό είναι κάτι που με εκνευρίζει-, δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί ρατσιστικές επιθέσεις. Βέβαια, γνωρίζω καλά πως το χρώμα του δέρματός μου δεν αρέσει σε κάποιους. Δεν μιλάω μόνο για τους Ελληνες, αλλά και για τους Γάλλους, που, όταν πηγαίνω στη χώρα τους, κι εκείνοι με θεωρούν μια μαύρη, όπως και για τους Γερμανούς. Ομως ακόμα και στο Κονγκό όταν πηγαίνω, δεν είμαι και γι’ αυτούς μια αληθινή μαύρη, αλλά μια μαύρη μιγάδα, και με αποκαλούν “Bounty”, σαν τη μαύρη σοκολάτα που μέσα έχει καρύδα. Πάντως, εγώ δεν είμαι ούτε μαύρη ούτε λευκή. Εχω απ’ όλα μέσα μου κι αισθάνομαι κοσμοπολίτισσα» δηλώνει με υπερηφάνεια.
Και τώρα όμως που ζει πλέον στη Γερμανία, η Ελλάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά της και ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους και τους γνωστούς της. Οσο για την προοπτική να δουλέψει ξανά στη χώρα μας, δεν το βλέπει, τονίζοντάς μας ότι στην Ελλάδα επαγγελματικά τα έδωσε όλα και δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...