Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Κτήνη!

❱❱ Εγκλειστοι επαιζαν ποδόσφαιρο με κομμένα κεφάλια έπειτα από αιματηρή εξέγερση σε φυλακή της Βραζιλίας με απολογισμό 57 νεκρούςΑνατριχίλα προκαλεί video από την αιματηρή εξέγερση που σημειώθηκε στη φυλακή Αλταμίρα της επαρχίας Παρά στη Βραζιλία, στο οποίο διακρίνονται μέλη εγκληματικής συμμορίας να παίζουν «ποδόσφαιρο» με τα κομμένα κεφάλια των αντιπάλων τους στην ταράτσα των φυλακών.

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του κόσμου, περίπου έξι τρόφιμοι τρέχουν στην οροφή, χρησιμοποιώντας ανθρώπινα κεφάλια, αντί για μπάλα, σε ένα διεστραμμένο είδος ποδοσφαίρου, που έλαβε χώρα στη διάρκεια συμπλοκών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών με θλιβερό απολογισμό 57 νεκρούς.

Οι αρρωστημένες εικόνες ήρθαν στο φως λίγες ώρες αφότου άρχισε η εξέγερση, όταν τα μέλη συμμορίας που στεγάζονταν στο κεντρικό κτίριο εισέβαλαν σε παράρτημα των φυλακών και του έβαλαν φωτιά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μέλη συμμορίας από το Κτίριο Α εισέβαλαν στο κτίριο Β, όπου κρατούνταν μέλη αντίπαλης συμμορίας, κλείδωσαν ένα δωμάτιο και του έβαλαν φωτιά, προκαλώντας ασφυξία σε όσους βρίσκονταν εκεί, ενώ κράτησαν παράλληλα και ομήρους δύο δεσμοφύλακες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της στρατονομίας, που άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με τους τροφίμους που είχαν ταμπουρωθεί στο συγκεκριμένο κτίριο.

Εν τέλει, οι όμηροι απελευθερώθηκαν μετά την παρέμβαση της πολιτικής αστυνομίας και της εισαγγελίας. Από τους 57 νεκρούς, οι 16 βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι.

Οι φυλακές Αλταμίρα, αν και χωρητικότητας 200 ατόμων, φιλοξενούσαν 311 τροφίμους, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1.

Οι Αρχές της Βραζιλίας δεν έχουν δώσει προς το παρόν στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο συμμοριών που ενεπλάκησαν στην εξέγερση, η οποία πιθανότατα πυροδοτήθηκε από πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εγκληματικά συνδικάτα που δρουν εκτός φυλακών.

Οι βίαιες συγκρούσεις στις φυλακές, κυρίως μεταξύ συμμοριών, δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο στη χώρα.

Η νέα εξέγερση σημειώθηκε μόλις δυο μήνες μετά αντίστοιχο περιστατικό σε φυλακές της επαρχίας Αμαζόνα, στη διάρκεια του οποίου σκοτώθηκαν 55 τρόφιμοι, και θεωρείται το δεύτερο πιο αιματηρό μακελειό σε φυλακές το 2019.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα