Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Χωρίς sex εδώ και 15 χρόνια η Χάμιλτον

❱❱ Η Λίντα Χάμιλτον αποκάλυψε ότι η σεξουαλική ζωή είναι κάτι που δεν την απασχολεί την τελευταία δεκαετία και βάλε…

… «Απέχω από το σεξ επί τουλάχιστον 15 χρόνια. Χάνεις τον λογαριασμό, επειδή δεν έχει σημασία ή τουλάχιστον δεν έχει σημασία για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια του «Terminator» σε πρόσφατη συνέντευξή της στους «New York Times».

«Έχω μια πολύ ρομαντική σχέση με τον κόσμο μου καθημερινά και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν» συμπλήρωσε η 62χρονη.

Η Χάμιλτον παντρεύτηκε πρώτη φορά με τον Μπρους Αμποτ το 1982 και έμεινε μαζί του έως το 1989, ενώ είχε κάνει κι έναν γάμο διάρκειας μόλις δύο ετών με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, τον οποίο νυμφεύτηκε το 1997.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή της, η οποία εκδηλώνεται με βίαιες αλλαγές στη διάθεση αλλά και σκέψεις αυτοκτονίας.

Σε αυτή την κακή ψυχική κατάστασή της έχει αποδώσει το ναυάγιο και των δύο γάμων της. Ωστόσο πρόσφατα σχολίασε για τον γάμο της με τον Κάμερον ότι ήταν μυστήριο και για τους ίδιους, αφού ήταν «τρομακτικά αταίριαστοι», και παραδέχεται πως ο χωρισμός τους την έκανε να νιώθει «πλήρως συντετριμμένη για χρόνια».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα