Νύφη μετά το Πάσχα, με παπά και με κουμπάρο!

Θρησκευτικός και σε ανοιχτό κύκλο ο γάμος της Φαίης Σκορδά!

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ της «Espresso»

Πρώτη η «Espresso» στις 10 Φεβρουαρίου έγραψε για τον επικείμενο γάμο της Φαίης Σκορδά και μετά ακολούθησαν όλα τα άλλα έντυπα και οι εκπομπές. Οι πληροφορίες μας έλεγαν αρχικά για πολιτικό γάμο σε κλειστό κύκλο, αν και είχαμε αφήσει και ένα παραθυράκι για θρησκευτικό γάμο με τον γοητευτικό Αλέξανδρο Αθανασιάδη, γόνο καλής και πλούσιας οικογένειας των Αθηνών.

Η ωραία Φαίη, όμως, όπως φαίνεται και όπως λένε και οι φίλοι της, θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο! Θρησκευτικός κατά 99% θα είναι τελικά ο γάμος της Φαίης Σκορδά και μάλιστα θα γίνει σε ανοιχτό κύκλο, ώστε να χαρούν όλοι οι φίλοι του ζευγαριού και να του δώσουν ολόθερμα τις πιο ζεστές ευχές τους για βίο ανθόσπαρτο. Μάλιστα, όπως ακούγεται έντονα, ο γάμος της αγαπημένης παρουσιάστριας θα γίνει μετά το Πάσχα!

Στο επίκεντρο της συζήτησης σχεδόν σε όλα τα πάνελ των εκπομπών βρίσκεται η Φαίη Σκορδά, καθώς ο επικείμενος γάμος της με τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη όλο και πλησιάζει. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη και φίλη της Φαίης έδωσε και το δικό της ρεπορτάζ, από τη δική της μεριά, για την ευτυχισμένη προσωπική στιγμή της Φαίης Σκορδά: «Ξέρετε πότε έγινε η πρόταση γάμου στη Φαίη Σκορδά; Το τελευταίο διάστημα άκουσα δύο σενάρια, τα οποία είχαν να κάνουν με ταξίδι στην Ιταλία και την Αμερική. Η πρόταση γάμου στη Φαίη, και το ξέρω από καλή πηγή, έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024. Ήταν το καλοκαίρι μεταξύ Σκάι και Mega, όταν η Φαίη δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Σκάι και έκανε την πολυσυζητημένη μεταγραφή της στο Mega. Εκείνο το καλοκαίρι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον νυν σύντροφό της και από τότε υπάρχει στο μυαλό της αυτός ο γάμος».

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως τα αρχικά πλάνα του ζευγαριού αλλάζουν συνεχώς, με τον γάμο να παίρνει διαφορετική μορφή: «Ο γάμος, που θα γίνει πολύ σύντομα, μετά το Πάσχα, δίνω περισσότερες πιθανότητες πλέον ότι θα είναι θρησκευτικός. Θα είναι μια ανοιχτή τελετή, γιατί, όπως λένε και οι οικογένειές τους, ο γάμος θα γίνει γνωστός όπου και να γίνει, άρα γιατί να κρύβονται;

Βεβαίως όλα θα γίνουν διακριτικά, γιατί είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και υπάρχουν και παιδιά. Στον γάμο θα είναι οι φίλοι τους, οι άνθρωποί τους, οι οικογένειές τους και θα είναι ένας γάμος στα μέτρα τους. Κομψός και στιλάτος, όσο διακριτική είναι η σχέση τους τόσα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...