Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Ησαΐα χόρευε για τη δυναμική «πριγκίπισσα της Ευελπίδων»

❱❱ Η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου και ο διεθνής διαιτητής της FIFA Γιάννης Σταυρίδης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές ΟκτωβρίουΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη 

Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος της σφύριξε πέναλτι και εκείνη τον… απείλησε με ισόβια δεσμά! Τελικά η «πριγκίπισσα της Ευελπίδων», η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, και ο διεθνής διαιτητής της FIFA Γιάννης Σταυρίδης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Οκτωβρίου.

Κουμπάροι του όμορφου ζευγαριού, ο γάμος του οποίου θα γίνει στον Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου και ο anchorman σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος, με τους οποίους η μέλλουσα νύφη διατηρεί εδώ και χρόνια δυνατή φιλία.

f2 379

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που η Γιάννα Παναγοπούλου έχει συναντηθεί και με τους δύο τηλεοπτικά για χάρη του δικαστικού ρεπορτάζ, ενώ τις περισσότερες εμφανίσεις της τις έχει κάνει στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της παρουσιάστριας, με υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο και τις οποίες έχει αναλάβει προσωπικά η ποινικολόγος.

Ο Γιάννης Σταυρίδης αντίκρισε πρώτη φορά τη Γιάννα Παναγοπούλου πριν από λίγα χρόνια, όταν έτυχε να τη δει να υπερασπίζεται τηλεοπτικά μία από τις δικαστικές υποθέσεις της σε ένα από τα πολλά ταξίδια του από την Αμερική στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο δυναμικός χαρακτήρας της, σε συνδυασμό με τη φινέτσα της, έκανε τον referee να ενδιαφερθεί να τη γνωρίσει προσωπικά και να μάθει τα πάντα για εκείνη.

Μάλιστα, έδειξε τις προθέσεις του σε ένα από τα πρώτα ραντεβού τους, όταν της χάρισε τις δύο κάρτες (κόκκινη και κίτρινη) που έχει πάντα πάνω του σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, δώρο που έχει τοποθετηθεί σε ιδιαίτερο σημείο στο γραφείο της ποινικολόγου.

Αχώριστοι

Από τότε είναι αχώριστοι, καθώς ο ένας βρήκε στον άλλο τα στοιχεία που αναζητούσε, ώστε η σχέση τους να οδηγηθεί με επιτυχία στα σκαλιά της εκκλησίας. Στοιχεία όπως ο σεβασμός, η αγάπη και ο θαυμασμός, που αποτελούν από την πρώτη στιγμή τα μυστικά του έρωτά τους.

Ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί σε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον, το οποίο έχουν επιμεληθεί από κοινού, αφού τόσο η Γιάννα Παναγοπούλου όσο και ο Γιάννης Σταυρίδης είχαν ονειρευτεί τη συγκεκριμένη ημέρα από την αρχή της γνωριμίας τους.

Το όμορφο ζευγάρι επιθυμεί να μείνουν αξέχαστες τόσο η γαμήλια τελετή όσο και η δεξίωση στους ίδιους και στους καλεσμένους τους, οι οποίοι θα παρευρεθούν στη χαρά τους για να τους ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον» και «καλούς απογόνους».

3348965

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...