Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρικούβερτος καβγάς του Πάριου με δήμαρχο για το… ρεύμα

❱❱ Ο Πάριος κατηγόρησε τον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών ότι έκοψε το ρεύμα κατά τη διάρκεια συναυλίας επειδή ξέσπασε βροχήΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

[email protected]

Το δικό του μήνυμα στέλνει στον Γιάννη Πάριο μέσω της «Espresso» ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, μετά το προχθεσινό επεισόδιο μεταξύ τους σε συναυλία του «τροβαδούρου του έρωτα» στην περιοχή.

«Δεν υπάρχει καβγάς. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα. Αναμένω από τον κύριο Πάριο να ανακαλέσει όσα είπε για το πρόσωπό μου και για λόγους ανθρωπιάς να επαναλάβει τη συναυλία κανονικά, διότι άνθρωποι πλήρωσαν και μάλιστα αδρά το εισιτήριό τους χωρίς να τον απολαύσουν» μας είπε ο δήμαρχος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

17 f2 4406329

«Ηλεκτροπληξία»

«Οι παρεμβάσεις που έκανα εγώ ήταν για να μη δημιουργηθεί πανικός, να μη γίνει βραχυκύκλωμα και πάθει ηλεκτροπληξία κάποιος από τους παρευρισκομένους. Οταν έπιασε η καταρρακτώδης βροχή, πράγματι υπήρξε βραχυκύκλωμα στην κονσόλα των μουσικών του κυρίου Πάριου, χωρίς ευτυχώς να έχουμε ηλεκτροπληξία. Δεν μιλήσαμε μετά. Με κάποιους συνεργάτες του μίλησα, οι οποίοι μου είπαν ότι έχω δίκιο και μου υποσχέθηκαν πως θα μιλήσουν με τον κύριο Πάριο προκειμένου να επαναληφθεί η συναυλία. Αναμένω να δω την ευαισθησία του απέναντι στο κοινό» πρόσθεσε ο κ. Δανιηλίδης, δίνοντας εξηγήσεις για το συμβάν και πετώντας το… γάντι στον καλλιτέχνη.

Να πούμε πως όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης». Οταν άρχισε να βρέχει, ο Γιάννης Πάριος είπε στον κόσμο: «Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω». Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος, ο οποίος σηκώθηκε και του είπε πως είναι καλύτερα να σταματήσει για να μην υπάρξει πανικός.

«Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής και συνέχισε να τραγουδάει. Ο δήμαρχος τότε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αλλά κάθισε στη θέση του κάνοντας τον σταυρό του.

Η βροχή δυνάμωσε και κάποια στιγμή κόπηκε το ρεύμα και έκλεισαν τα μικρόφωνα. «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μην το πω… Πες να το ανοίξουνε» είπε ο Γιάννης Πάριος.

Ο Σίμος Δανιηλίδης τον πλησίασε και του είπε: «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα, θα είχαν κοπεί και τα πάνω». «Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» αντέτεινε ο Γιάννης Πάριος, με τον κ. Δανιηλίδη να σχολιάζει: «Τώρα, μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα».

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...