Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Τάσσιος: Μου την έπεφταν γυναίκες και άντρες!

❱❱ Ο Γιάννης Τάσσιος αποκαλύπτει τα «περίεργα» που του έχουν συμβεί στην καριέρα του και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε!Από την
ΚΛ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από τα δύο φύλα, και θυμάται πολλές πικάντικες ιστορίες από το καμαρίνι του, με θαυμαστές και θαυμάστριες που του ζητούσαν κάτι παραπάνω από αυτόγραφο…

Ο Γιάννης Τάσσιος αποκαλύπτει στην «Espresso» τα «περίεργα» που του έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην καριέρα του, αλλά και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε!

«Ποιος είναι αυτός που δεν έχει δεχτεί στη ζωή του επίμονο φλερτ, σεξουαλική παρενόχληση ή ανήθικη πρόταση, πολύ περισσότερο δε στη δική μας δουλειά; Εγώ τουλάχιστον δεν αποτελώ εξαίρεση. Εχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις και από άνδρες και από γυναίκες. Στο καμαρίνι μου, ειδικότερα πιο παλιά, ήταν συχνό φαινόμενο. Το διαχειρίστηκα όπως έπρεπε, σύμφωνα με τα «πιστεύω» μου. Δεν ενέδωσα ποτέ.

Με ευγενικό τρόπο, τους κατέστησα σαφές ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ τον θαυμασμό, ακόμα και τον υπέρμετρο κάποιες φορές, στο πρόσωπό μου» μας λέει και προσθέτει:

«Όταν είσαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι αλλιώς τα πράγματα από ό,τι στο ξεκίνημά σου και να αποφεύγεις αυτά που δεν θέλεις. Βέβαια, πρέπει να πω ότι δεν μου συνέβη κάτι παρόμοιο με εργοδότη ή με συνεργάτη, ώστε να υπάρχει το στοιχείο του εκβιασμού και να γίνει αφόρητα πιεστικό. Μόνο όταν πρωτοξεκίνησα, η ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού όπου εμφανιζόμουν ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί μου, αλλά ποτέ δεν έθεσε τέτοιον “όρο” για να δουλέψω».

Ο τραγουδιστής θυμάται με λεπτομέρειες κάποια πολύ «πιεστικά» περιστατικά με… θερμούς έως ξαναμμένους fans του: «Ηρθε ένα βράδυ μια πανέμορφη κοπέλα στο καμαρίνι μου και μου ζήτησε να της υπογράψω πάνω στο στήθος της, το οποίο έβγαλε σε πλήρη θέα. “Γράψ’ το έντονα, να μη φύγει ούτε σε μία εβδομάδα!” μου είπε. Κόλλησα! Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, ένιωσα αμήχανα. Της είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά δεν πτοήθηκε από την άρνηση. Αντιθέτως, από το “σου ζητώ”, πέρασε στο “απαιτώ”. Της δικαιολογήθηκα ότι δεν γράφει το στιλό πάνω στο δέρμα. Αρχισε να με πιέζει και να επιμένει να προχωρήσουμε σε ερωτική συνεύρεση. Τελικά, βγήκα πάλι στην πίστα και έτσι έληξε. Κι άλλα τέτοια, παρεμφερή, περισσότερο ή λιγότερο ζόρικα, μου έχουν συμβεί. Και με άνδρες και με γυναίκες, γιατί έτσι είναι. Οπως μπορεί να αρέσεις σε μια γυναίκα, μπορεί να αρέσεις και σε έναν ομοφυλόφιλο άνδρα. Σε κέντρα διασκέδασης όπου δούλευα, νεαρές και νεαροί έρχονταν με σκοπό να… γνωριστούμε καλύτερα. Εγώ, φυσικά, όπως προείπα, δεν ενέδωσα ποτέ…» 

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που κάθε Δευτέρα εμφανίζεται στο Jojo στο Μπουρνάζι, μας λέει, τέλος, τι τον θυμώνει, με αφορμή το τραγούδι «Θυμώνω» που κυκλοφορεί από τον Απρίλιο: «Η αχαριστία και το ψέμα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...