Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Καταπέλτης η Λασκαράκη για το reality μόδας «GNTM» 2

Μιλώντας στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», η δημοφιλής ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, πήρε θέση για το reality του Star και τα αντίστοιχα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Τα θεωρώ βλακείες και πολύ επικίνδυνα πράγματα» δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρέου πώς της φαίνεται που στο «GNTM» τα μοντέλα γίνονται… κασκαντέρ και καλούνται να περάσουν απίστευτες δοκιμασίες.

«Επειδή μεγαλώνω μια κόρη, απορώ με τα προγράμματα που δείχνει η τηλεόραση και πιστεύω ότι ο γονιός θα πρέπει να είναι δίπλα και να εξηγεί. Τι πρότυπα δίνουν; Κάνε τα πάντα, κρεμάσου από πολυκατοικίες για να γίνεις διάσημη; Αυτό δεν είναι σόου για μοντέλα. Αυτό είναι σόου για την τηλεθέαση! Τελεία και παύλα. Είμαι πολύ αρνητική σε όλα αυτά. Κάθισα και το είδα το “Greece’s Next Top Model” και ένιωσα ότι η φιλοσοφία πίσω από όλο αυτό είναι “δείξε μας πόσο φιλόδοξη είσαι, τι μπορείς να δώσεις για να γίνεις γνωστή, μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να είσαι αναγνωρίσιμη”. Βέβαια, το να είσαι αναγνωρίσιμη δεν σημαίνει ότι θα είσαι και αξιόλογη ή θα έχεις αποκτήσει τον σεβασμό των άλλων. Αυτή την παράμετρο ξεχνούν να την τονίσουν. Διάβασα ότι επιστρέφει και ο “Μεγάλος Αδελφός” στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το πισωγύρισμα πρέπει να μας ικανοποιεί; Η κλειδαρότρυπα;» ξεσπάθωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Έρωτας μετά».

φ2 10

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, πάντως, η Βάσω Λασκαράκη γλύκανε, καθώς αναφέρθηκε στον άνδρα της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. «Νιώθω πολύ τυχερή που η ζωή έφερε δίπλα μου έναν τόσο καλό άνθρωπο που με κάνει χαρούμενη, που εξελίχθηκε με έναν πολύ όμορφο τρόπο η σχέση μας και κατέληξε σε έναν γάμο που τον θέλαμε πολύ και οι δύο» είπε και συμπλήρωσε: «Ο Λευτέρης με έχει κάνει και έχω βρει τις ισορροπίες μου. Εργάζεται και αυτός πολλές ώρες, δημιουργεί, αλλά μας φροντίζει ακόμη και στο θέμα του φαγητού (γέλια). Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ευλογημένη, θα έλεγα. Είναι μια καινούργια ζωή. Έχουμε πολλή αγάπη μεταξύ μας, με κάνει πιο ολοκληρωμένο άνθρωπο, πιο ολοκληρωμένο και δυνατό. Και είναι και ένας κούκλος, να τα λέμε κι αυτά. Αλλά και εγώ καλή είμαι (γέλια)».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...