Θρίαμβος για τον Νίκο Αντωνόπουλο στις Φιλιππίνες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Ο ωραίος Έλληνας που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr Manhunt 2020 έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά τελικά κέρδισε αυτόν του πρώτου αναπληρωματικού.

Ο καλογυμνασμένος Νίκος τερμάτισε δηλαδή δεύτερος ανάμεσα σε 39 διαγωνιζομένους από όλο τον πλανήτη και δηλώνει περήφανος γι’ αυτό. Ο 24χρονος που σπουδάζει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου συμμετείχε στον ίδιο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς όπου είχε κερδίσει πριν από πολλά χρόνια ο Νίκος Παπαδάκης.

Χωρίς άγχος

Ο ίδιος, λίγα εικοσιτετράωρα προτού αναχωρήσει για τις Φιλιππίνες όπου διεξήχθησαν τα καλλιστεία, είχε μιλήσει αποκλειστικά στην «Espresso» δηλώνοντας αισιόδοξος αλλά και προβλέποντας το αποτέλεσμα: «Δεν με αγχώνει ο διαγωνισμός, είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και θεωρώ ότι έχω ελπίδες να τα πάω καλά. Είδα και τους άλλους συμμετέχοντες που ανέβηκαν στη σελίδα του διαγωνισμού στο διαδίκτυο και πιστεύω ότι έχω δυνατότητες να κερδίσω ακόμη και την πρώτη θέση. Θα ήθελα να το πετύχω αυτό για τη χώρα μου» μας είχε πει τότε και -σχεδόν- βγήκε αληθινός. Συγχαρητήρια!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ