Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Τα νούμερα τηλεθέασης λένε την αλήθεια και έτσι στον Alpha επικρατεί έντονος προβληματισμός! Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του σταθμού έχουν προτείνει ακόμη και την αλλαγή του μείγματος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού ώστε να προστεθεί μια δυνατή δόση από ριάλιτι τόσο στην απογευματινή όσο και στην prime time ζώνη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Οι προθέσεις του Alpha, ωστόσο, να φιλοξενήσει ριάλιτι παραγωγές δεν αφήνουν αδιάφορο το Star, που φέρεται ότι αντιδρά στα σχέδια του… αδελφού καναλιού, καθώς την πρωτοκαθεδρία στα ριάλιτι αλλά και το παρελθόν και την εμπειρία τα έχει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Ο Alpha, βλέποντας το κοντέρ της τηλεθέασης του Star να χτυπά κόκκινο με το «Greece’s Next Τop Μodel», το «MasterChef 4» αλλά και τους «Κοσμογυρισμένους», προφανώς έχει ζηλέψει και θέλει κάτι ανάλογο. Το βέτο, όμως, που έχει ασκήσει το Star, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, για να μην ετοιμάσει ο Alpha ριάλιτι παραγωγές και η πίεση που ασκεί στον όμιλο έχουν θετικά αποτελέσματα.

80682328 2501081586813262 5981655161851147780 n 1

Έτσι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Star θα φιλοξενήσει όχι μόνο το ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model», το ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef 4», αλλά και το χορευτικό σόου «Dancing with the stars» και ο Alpha θα επενδύσει σε φιλόδοξες σειρές, το σενάριο των οποίων θα έρθει από το εξωτερικό.

GNTM 1

Πώς θα πορευτεί ο Alpha και με ποια ονόματα; Ως γνωστόν, ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επίκεινται ανακοινώσεις για τη συνέχεια της συνεργασίας με τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή, η οποία παραμένει στην πρωινή ζώνη με αλλαγές, όμως, σημαντικές στο πάνελ της εκπομπής της.

Capture 65

Natalia Germanou 2

Επίσης, στον Alpha παραμένουν δύο γερά ονόματα: Ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί τι ακριβώς θα κάνει την επομένη τηλεοπτική περίοδο, καθώς, όπως λέγεται, η εκπομπή της «Μεσάνυχτα» δεν θα συνεχιστεί.

φ4 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη λέγεται ότι θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι, καθώς η δεύτερη δεν τα βρήκε με τη διεύθυνση του Alpha. Ακόμη, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα είναι και του χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς το συμβόλαιό της είναι ενεργό και για την επόμενη σεζόν, ενώ στον σταθμό θα παραμείνει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μια late night εκπομπή. Όσον αφορά τη μυθοπλασία, εκτός από την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία θα συνεχιστεί για όγδοη σεζόν, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα στηθεί εκ νέου.

MELETI1 1200x980 2

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...