Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

«Βρυχάται» ο Λάνθιμος

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς φήμης Ελληνας σκηνοθέτης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη «μούσα» του Εμα Στόουν, δύο χρόνια μετά το οσκαρικό «Poor Things» διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ θα πραγματοποιηθεί στην 82η διοργάνωση στη γειτονική χώρα, σηματοδοτώντας την πέμπτη εμφάνιση του δικού μας Λάνθιμου στη Μόστρα.

Γιώργος Λάνθιμος και
Εμα Στόουν σε
παλαιότερο στιγμιότυπο

Το «Bugonia», που συζητήθηκε πολύ και στη χώρα μας λόγω της άρνησης του ΚΑΣ στον Γιώργο Λάνθιμο να γυρίσει το φινάλε του φιλμ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, θα διεκδικήσει τον Χρυσό Λέοντα μαζί με τις ταινίες «Jay Kelly» του Νόα Μπόμπακ, «A House of Dynamite» της Κάθριν Μπίγκελοου και «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, αλλά και τα νέα έργα των Πάολο Σορεντίνο («La Grazia»), Τζιμ Τζάρμους («Father Mother Sister Brother»), Λάζλο Νέμες («Orphan»), Παρκ Τσαν-γουκ («No Other Choice») και Μπένι Σαφντί («The Smashing Machine»).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...