Γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ακυρώνει τις συναυλίες της

Σοβαρό πρόβλημα υγείας «παγώνει» τις εμφανίσεις της

Δύσκολες στιγμές περνάει η Λιάν Ράιμς καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την αναγκάζει να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω Instagram Stories ότι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει και να εμφανιστεί στις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για τις 30 Απριλίου στο Spokane της Ουάσινγκτον και την 1η Μαΐου στο Σιάτλ.

«Λόγω σοβαρής ασθένειας, δεν είμαι σε θέση να ταξιδέψω και να εμφανιστώ αυτή την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη λύπη της για την ακύρωση των δύο συναυλιών. Παράλληλα, ενημέρωσε το κοινό της ότι οι εμφανίσεις θα επαναπρογραμματιστούν για έναν μήνα αργότερα, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την κατανόηση και τη στήριξη κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της. «Είμαι πραγματικά συντετριμμένη που πρέπει να τις μεταφέρω και είμαι βαθιά ευγνώμων για την καλοσύνη και τη συνεχή υποστήριξή σας όσο αναρρώνω», έγραψε, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή και να σας δω πολύ σύντομα».

Την ίδια περίοδο, η 43χρονη τραγουδίστρια είχε ταξιδέψει στο Κάμπο του Μεξικού για να γιορτάσει την 15η επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της, Έντι Σίμπριαν, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 22 Απριλίου 2011. Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ρομαντικό τους ταξίδι, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι η περίοδος αυτή συνοδευόταν και από δυσκολίες στην οικογενειακή τους ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.