Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ρόη Αποστολοπούλου: Η γυναίκα που «διδάσκει» Ελλάδα και «απαγάγει» τον Τζεράρντ Μπάτλερ

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, λάτρις της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, η Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου, σύζυγος του δρος Βασίλη Αποστολόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Ιατρικό Αθηνών, εκτός του ότι είναι μια νέα, πολύ όμορφη, σύγχρονη, εργαζόμενη γυναίκα που εντυπωσιάζει το διεθνές jet set με τις στιλιστικές εμφανίσεις της, διαθέτει δύο ξεχασμένες στους πολλούς αρετές: πειθαρχία και ευγένεια.

Η λατρεία της για την Ελλάδα και η σπαρτιατική πειθαρχία που τη διέπει, αλλά κυρίως η φιλοσοφία ζωής και αγωγής που έχει κληρονομήσει από την οικογένειά της την έχρισαν επίτιμη πρέσβη της Σπάρτης. Πίσω από αυτό το χρίσμα «κρύβεται» και η χολιγουντιανή λάμψη που θα «λούσει» την πόλη που λατρεύει!

Ο δήμαρχος της Σπάρτης Πέτρος Δούκας ήταν εκείνος που ζήτησε τη συμβολή της στο πρότζεκτ για την ανάδειξη της περιοχής και η Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου, με αφορμή τη διέλευση της ολυμπιακής φλόγας από την ιστορική πόλη -πρώτη φορά στη σύγχρονη Ιστορία της-, είχε την ιδέα και πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τον Τζέραρλντ Μπάτλερ να τρέξει ως λαμπαδηδρόμος!

Ο κινηματογραφικός Λεωνίδας των «300» είπε «yes» στην πρόσκλησή της κι έτσι θα τρέξει στις 13 Μαρτίου από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την ολυμπιακή δάδα στο χέρι ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020!

Τι καλύτερο, άλλωστε, από ακόμη μία πινελιά λάμψης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών! Όπως έγραψε και η «Espresso», μαζί με τον Μπάτλερ θα έρθουν και σημαντικοί κινηματογραφικοί παραγωγοί, καθώς και ο σπαρτιατικής καταγωγής χολιγουντιανός σταρ Μπίλι Ζέιν!

Την αγάπη, το ήθος και τις αρχές που κληρονόμησε η Ρόη Δανάλη από τους γονείς της τα μεταδίδει καθημερινά στα παιδιά της, τα οποία, αν και πολίτης του κόσμου, μεγαλώνει μόνη της, χωρίς νταντάδες και υπηρετικό προσωπικό. Ακόμα και στα ταξίδια της προσπαθεί να έχει μαζί της όλη την οικογένεια. Καταφέρνει να συνδυάζει την κοσμική δημοσιότητα με την αθόρυβη φιλανθρωπία, καθώς φροντίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Επίσης, συγκαταλέγεται στις ελάχιστες Ελληνίδες που είναι καλεσμένες στην πρώτη σειρά των fashion shows των διάσημων οίκων του εξωτερικού, όπως πρόσφατα στο αποχαιρετιστήριο ντεφιλέ του Ζαν Πολ Γκοτιέ, στο Théâtre du Châtelet του Παρισιού.

Άλλωστε, η ιέρεια της «Vogue» Άννα Γουίντουρ την έχει επιλέξει στις εκατό πιο επιδραστικές κυρίες της μόδας, που έχουν πρόσβαση σε όλα τα σόου μόδας, σε όλο τον πλανήτη.

Είναι η αγαπημένη φίλη των Ντονατέλα Βερσάτσε και Σάαμπ, που τους έχει κερδίσει με την ευγένειά της. Οι κοσμικές εμφανίσεις της, αν και είναι επιλεκτικές, γίνονται talk of the town, λόγω των στιλιστικών επιλογών που τολμά να λανσάρει. Λατρεύει τις τέχνες, το θέατρο, τον κινηματογράφο και κάθε χρόνο είναι καλεσμένη στο Φεστιβάλ των Καννών, αλλά και στα glam parties που οργανώνονται στην Κρουαζέτ, επισκιάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις τη λάμψη stars και top models.

Φ4 9
Με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ

Μέσα σε αυτό το απίστευτο lifestyle καταφέρνει να ισορροπεί με τον λιτό, σχεδόν ασκητικό τρόπο άσκησης και πειθαρχίας. Λατρεύει τη γυμναστική, το κολύμπι, την υγιεινή διατροφή. Να σημειωθεί ότι στους αγώνες Spetses mini Marathon τερματίζει πάντα πρώτη στην κατηγορία των γυναικών κάνοντας περήφανα τα παιδιά της, στα οποία έχει μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για τον αθλητισμό. Το κτήμα στο Λαγονήσι μαζί με την εξοχική κατοικία του ζεύγους στον Παρνασσό και την 50μετρη θαλαμηγό «Toy A» αποτελούν έως σήμερα τα ιδιωτικά «καταφύγια» της αγαπημένης οικογένειας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Ο μεγάλος έρωτας και ο γάμος με τον «δόκτωρ της καρδιάς της»

Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου πορεύονται μαζί 22 ολόκληρα χρόνια και έχουν δημιουργήσει και κρατήσει ενωμένη, σαν γροθιά, μια ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

Σε νεαρή ηλικία, από το σχολείο ακόμα, η Καλλιρρόη (Ρόη) Δανάλη, θυγατέρα γνωστής οικογένειας της Κηφισιάς, στην οποία μεταξύ άλλων ανήκει το ξενοδοχείο «Theoxenia Palace», συνάντησε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο και στην καρδιά του γοητευτικού νέου Βασίλη Αποστολόπουλου, πρωτότοκου γιου του Γιώργου και της Τίτης Αποστολοπούλου.

Φ3

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους τα δύο νέα και ερωτευμένα παιδιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 2004 -χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων- στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα της οικογένειας Αποστολοπούλου, στο Λαγονήσι. Το μυστήριο ευλόγησε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και τα στέφανα άλλαξαν τα αδέρφια των νεονύμφων Μάκης Δανάλης και Χρήστος Αποστολόπουλος.

Η κατάξανθη καλλονή νύφη έλαμπε από ευτυχία στο ρομαντικό, ολοκέντητο νυφικό της και στη δεξίωση που ακολούθησε, με 600 καλεσμένους, θάμπωσε με την ομορφιά της τους πάντες! Μεταξύ των καλεσμένων που ευχήθηκαν «βίον ανθόσπαρτον» στους νεονύμφους ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Δημήτρης Κοπελούζος, ο Βασίλης Θεοχαράκης και η αείμνηστη Νίκη Γουλανδρή.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...