Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Σε Ιταλό billionaire φημολογείται ότι πούλησε η Ελενα Αμβροσιάδου το θρυλικό ιστιοφόρο...

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες...

Οι τελευταίοι καραβομαραγκοί της Χαλκιδικής που εξακολουθούν να φτιάχνουν καΐκια από κορμούς

Συγκίνηση και συνάμα νοσταλγία προκαλούν οι τελευταίοι καραβομαραγκοί της...

«Μη σου τύχει» με Χειλάκη και Γκοτσόπουλο

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί τον...

Στο… τσακ και του χρόνου στον Σκάι το «My Style Rocks»

Η Κατερίνα Καραβάτου και το «My Style Rocks» στο...

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας αψηφώντας τον κορωνοϊό

Τι κι αν ο κορονοϊός βρίσκεται πλέον σε έξαρση και στη χώρα μας, ο κινηματογραφικός «Λεωνίδας» δεν γινόταν ν’ αφήσει τη πρώτη του βραδιά επί ελληνικού εδάφους δίχως να πάρει μια μικρή γεύση από τη φημισμένη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ντυμένος casual, με λευκό μπλουζάκι, τζιν παντελόνι, καφέ δερμάτινο τζάκετ και γκρι τραγιάσκα ο χολιγουντιανός αστέρας Τζέραρντ Μπάτλερ αναχώρησε από το ξενοδοχείο του στην Κηφισιά, με προορισμό το Κολωνάκι.

3c5dc02fd8be4623bef2d4aef69726bc

Εκεί διασκέδασε με φίλους σε γνωστό στέκι της περιοχής. Μεταξύ των μελών της συντροφιάς του ηθοποιού ήταν ο Ελληνοαμερικανός συνάδελφός του Μπίλι Ζέιν, που είχε ντυθεί πολύ κομψά και φορούσε κι εκείνος τραγιάσκα, ο PR-man της εταιρίας Beautiful People Χάρης Σιανίδης, ο οποίος ανέβασε στο Instagram μια selfie με τον Μπάτλερ, γράφοντας τα καλύτερα για εκείνον, όπως επίσης ο ηθοποιός και επιχειρηματίας Μάνος Γαβράς!

89641699 141668874005108 6616652076839225993 n

Την ενδιαφέρουσα παρέα ανδρών συμπλήρωσαν δύο καλλονές, οι οποίες τράβηξαν τα φλας των παπαράτσι που είχαν στηθεί έξω από το μαγαζί, στο Κολωνάκι. Ο λόγος για την ηθοποιό και μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω της σχέσης που διατηρούσε για χρόνια με τον Κώστα Σόμμερ, και για τη Σοφία Χαρμαντά, που κάνει διεθνή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Η τελευταία, μάλιστα, ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες και γνωρίζεται προσωπικά με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Όπως έγινε γνωστό δε, μέσω του δημοσιογράφου του Znews Νίκου Γεωργιάδη, ο σταρ του Χόλιγουντ και η Σοφία ταξίδεψαν με την ίδια πτήση από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα.

4

Ο «Λεωνίδας» της ταινίας «300» επισκέφθηκε την Ελλάδα με αφορμή τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και χθες ταξίδεψε στη Σπάρτη. Ο ηθοποιός, ο οποίος προσκλήθηκε επίσημα από τον δήμαρχο της πόλης Πέτρο Δούκα και την επίτιμη πρέσβειρα της Σπάρτης Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου, θα παραβρεθεί σήμερα στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας και θα τρέξει από τον Μυστρά ως τη Σπάρτη, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μάλιστα εκείνη που θα παραδώσει την ολυμπιακή φλόγα στα χέρια του.

2 1

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Είμαι Ελληνας στην καρδιά» δήλωσε ο Mr «This is Sparta» στις τηλεοπτικές κάμερες με το που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/B9oKsGoFSMX/

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Ζηλιάρης ο Τάσος Ιορδανίδης

Ζηλιάρης μάς προέκυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος βρέθηκε...

Τα δάκρυα του Λάκη Λαζόπουλου στον Άγιο των θαυμάτων!

Μεγάλη έκπληξη για τους προσκυνητές στο γυναικείο μοναστήρι του...

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα...

Τέσσερις κούκλες στα πόδια του Γιώργου Λιάγκα

Στικούδη, Παναγιώταρου, Χατζηθεοδώρου, Παναγιωτακοπούλου: Τέσσερις κούκλες στα πόδια του...

Ο «Κατήφορος» της Πατησίων! Ζούγκλα» με «πεταλούδες της νύχτας» εξ Αφρικής

Οδός Πατησίων, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Μια από...