Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Σε καραντίνα η TV λόγω κορονοϊού!

Θετική στη νόσο η Φαίη Σκορδά! «Λουκέτο»  για 14 μέρες στο «Πρωινό», κλείστηκαν στα σπίτια τους οι συνεργάτες της

«Λουκέτο» μπαίνει από σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», καθώς η Φαίη Σκορδά διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Με μια ανακοίνωσή της στο Ιnstagram το βράδυ του Σαββάτου η γνωστή παρουσιάστρια έκανε γνωστό το γεγονός, συμπληρώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα!

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως οι δυο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας, βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό που σαρώνει ολόκληρη την υφήλιο. «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Τα παιδιά

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια το hashtag #μένουμε_σπίτι.

Η ανακοίνωση της οικοδέσποινας του «Πρωινού» έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγη ώρα και οδήγησε σε ντόμινο εξελίξεων στον ΑΝΤ1.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπομπή της δεν θα βγει στον αέρα τουλάχιστον για 14 ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι γίνονται συσκέψεις για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, καθώς είναι λογικό να υπάρχουν φόβοι ότι, όπως κόλλησε η Φαίη από κάποιον, ενδέχεται κι εκείνη να έχει κολλήσει κι άλλους.

Ήδη η συνεργάτιδά της Νάνσυ Παραδεισανού έχει απομονωθεί για προληπτικούς λόγους, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι μπαίνει σε καραντίνα στο σπίτι της επί 14 μέρες. Αντιστοίχως θα κινηθούν πιθανότατα και οι Αρης Καβατζίκης και Δημήτρης Ουγγαρέζος, οι οποίοι ανήκουν στο πάνελ της Σκορδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα Κάππα Στούντιο, απ’ όπου βγαίνει το «Πρωινό», έχουν γίνει ήδη τρεις απολυμάνσεις, ενώ σε εξετάσεις για τον κορονοϊό αναμένεται να υποβληθούν κι άλλοι εργαζόμενοι που έχουν έρθει σε επαφή με την ξανθιά παρουσιάστρια, αφού ο κίνδυνος της διασποράς του ιού είναι μεγάλος. Βλέπετε, το «Πρωινό» έχει τους ίδιους εικονολήπτες με τις εκπομπές «Καλημέρα, Ελλάδα» του Γιώργου Παππαδάκη και «Your Face Sounds Familiar».

12 13 φ2 4921 GIORGOS PAPADAKIS 21012019

«Μπλακάουτ» στα live του Σκάι! «Stop» Λιάγκας, Μουτσινάς, Τατιάνα και γυρίσματα του «My Style Rocks»

12 13 φ4 2114 LIAGKAS MOYTSINAS SKORDA 03072016

Ο κορονοϊός «χτυπά» αλύπητα και την ελληνική τηλεόραση, με τις ζωντανές εκπομπές ψυχαγωγίας να κατεβάζουν ρολά η μια μετά την άλλη και τα στελέχη των καναλιών να βλέπουν μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει η πιθανότητα μιας μεγάλης οικονομικής καταστροφής. Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την υγεία της και η διακοπή του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 λειτούργησε, καθώς φαίνεται, ως ντόμινο και για την εκπομπή του πρώην συζύγου της «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ του Σκάι που «τρέχουν» εδώ και μήνες.

Όπως πληροφορηθήκαμε, χθες το απόγευμα οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις εκπομπές που βγαίνουν από το Στούντιο Αλφα ώσπου να περάσει η μεγάλη… μπόρα του φονικού ιού. Πέρα από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και -αν χρειαστεί- θα απομονωθεί κι εκείνος στο σπίτι του για δύο εβδομάδες, αφού το προηγούμενο διάστημα είχε αρκετές επαφές με τη Φαίη Σκορδά λόγω των παιδιών τους, στα σπίτια τους αναμένεται να μείνουν και οι συνεργάτες του στο πάνελ του «Μεσημεριού»: Ελένη Τσολάκη, Κατερίνα Γκαγκάκη και Νίκος Γεωργιάδης.

Σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε χθες στον Σκάι αποφασίστηκε επίσης να σταματήσουν προσωρινά οι εκπομπές «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, που προβάλλεται ζωντανά κάθε Σάββατο απόγευμα, όπως επίσης το καθημερινό χιουμοριστικό πρόγραμμα του σταθμού «Καλό μεσημεράκι» με οικοδεσπότη τον Νίκο Μουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος ζήτησε αυτή τη διακοπή για λόγους ασφαλείας, αφού στο πλατό μαζί του πλην της συνεργάτιδάς του Ματίνας Νικολάου υπάρχουν τα μέλη του συγκροτήματος Alcatrash.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ο Μουτσινάς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα βρίσκεται στο πόστο του από σήμερα, στέλνοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού στους τηλεθεατές του ευχές για «καλό Πάσχα». Φήμες μάλιστα τον θέλουν να θορυβήθηκε ακόμη περισσότερο μαθαίνοντας για το κρούσμα της Φαίης Σκορδά, αφού οι δυο τους έχουν την ίδια μακιγιέρ!

Ούτε όμως στο «My Style Rocks» με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη είναι ευοίωνες οι εξελίξεις. Όπως μάθαμε, οι ιθύνοντες της παραγωγής του reality μόδας αποφάσισαν επίσης τη διακοπή των γυρισμάτων τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

Το εν λόγω πρόγραμμα φυσικά θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε στους δέκτες μας, αφού υπάρχει stock γυρισμένων επεισοδίων για περίπου δύο εβδομάδες ακόμη.

Με εντολή του «Δημάρχου» Χάρη Ρώμα κατέβασε ρολά το «Καφέ της Χαράς»

12 13 φ3 xara popotas kafe tis xaras 1

Κλειστό (μέχρι νεωτέρας) θα παραμείνει και το «Καφέ της Χαράς» με απόφαση του τηλεοπτικού δημάρχου Περίανδρου Πώποτα.

Το ανακοίνωσε ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό τον λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή την υγεία των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε κι αν είναι, και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν, ενώ τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της δημοφιλούς σειράς στην εκπομπή «Ελα χαμογέλα» του Open.

«Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, λίγο αργότερα τη νέα χρονιά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το “Καφέ” γίνεται σε πολλά χωριά μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν» πρόσθεσε. Ο ίδιος δεν έκρυψε φυσικά την ανησυχία του για την εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα μας και πως αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τόσο τις τηλεοπτικές παραγωγές όσο και την οικονομία μας γενικότερα.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...