Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ανάσταση με… πιτζάμες για την εγχώρια showbiz

Ανάσταση με εγκλεισμό στα σπίτια για τους διάσημους της εγχώριας showbiz. Το φετινό Πάσχα, λόγω της πανδημίας του φονικού ιού, ήταν εντελώς διαφορετικό για τους λαμπερούς celebrities που παρέμειναν στο «κλεινόν άστυ» και δεν ξεχύθηκαν σε κοσμοπολίτικα νησιά, όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν φόρεσαν γιορτινά ρούχα, δεν εντυπωσίασαν με το μακιγιάζ και τα καλοχτενισμένα μαλλιά τους, δεν λάνσαραν τα νέα τους επώνυμα συνολάκια και τα πανάκριβα κοσμήματά τους, αφού το επίσημο «ένδυμα» για τους περισσοτέρους ήταν οι πιτζάμες, οι παντοφλίτσες, οι αθλητικές φόρμες και τα καλοκαιρινά t-shirts.

Παρουσιαστές, τραγουδιστές και ηθοποιοί γιόρτασαν οικογενειακά και ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» στους χιλιάδες followers τους μέσω Instagram, ποζάροντας με τις λαμπάδες και τα κόκκινα αβγά τους στα μπαλκόνια, στους καταπράσινους κήπους και τα σαλόνια, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα αγάπης για το διαφορετικό φετινό «Πάσχα στο σπίτι».

Δέσποινα Βανδή

φ1 66

Με μια λαχταριστή πάβλοβα ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» η Δέσποινα Βανδή, μέσω Instagram! Το γλυκό υπερπαραγωγή ήταν δημιουργία της κόρης της Μελίνας, η οποία φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στην κουζίνα! «Για εμάς, ήρθε η ώρα του γλυκού, που έφτιαξε το παιδί μου! Πάβλοβα! Και του χρόνου να είμαστε καλά» ευχήθηκε με χαμόγελο!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

φ4 12

Από την τηλεόραση παρακολούθησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία! Η γνωστή ηθοποιός, καθισμένη στο σαλόνι παρέα με τους δύο γιους της, ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη», γιορτάζοντας μοναχικά αλλά με αγάπη και πολλά χαμόγελα. «Θα το θυμόμαστε για πάντα αυτό το Πάσχα. Το φως της Ανάστασης του Κυρίου να ζεσταίνει τις καρδιές μας και να μας φωτίζει στον δρόμο μας» ήταν το δημόσιο μήνυμά της.

φ3 24

Μιχάλης Ζαμπιδης

φ2 29

Ανάσταση στο μπαλκόνι για τον Μιχάλη Ζαμπίδη! Ο Iron Mike φωτογραφήθηκε κρατώντας μια λαμπάδα, προστατεύοντας, μάλιστα, τη φλόγα με το χέρι να μη σβήσει. Ο πυγμάχος χαμογελαστός έστειλε τις τυπικές ευχές για «Χρόνια πολλά» και «Χριστός Ανέστη», με τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του στα social media να του αντεύχονται.

Αναδιώτης – Σταματοπούλου

φ8 2

Ο Νίκος Αναδιώτης και η σύζυγός του Βασιλική Σταματοπούλου, γνωστοί για τη μεγάλη τους πίστη στον Θεό, πόζαραν σεμνά στο εσωτερικό μιας εκκλησίας. Την Κυριακή της Λαμπρής, το ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία με την ευχή: «Το αναστάσιμο φως του Κυρίου Ιησού Xριστού να φωτίζει τις καρδιές όλων μας».

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης

Screen Shot 2020 04 20 at 20.18.45

«Χριστός Ανέστη» από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που περνούν μαζί τις ημέρες της καραντίνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, κρατώντας αναμμένα κεριά, πόζαρε στo Insta-stories της ηθοποιού, με την ίδια εντελώς άβαφη, αλλά χαμογελαστή, όπως και ο αγαπημένος της. «Ανάσταση με ρόμπα και τηλεόραση, πρώτη φορά. Μια εμπειρία ακόμη, λοιπόν» σχολίασε η οικοδέσποινα του «Rουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1.

Δήμητρα Ματσούκα

φ9 ξεγυρ

Η εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα, με τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά, χαμογελαστή, φορώντας κόκκινο κραγιόν κι ένα απλό γαλάζιο t-shirt πόζαρε κάνοντας το σήμα της νίκης. «Να ένα Πάσχα που θα καταγραφεί στη συλλογική μνήμη. Είμαστε άπαντες συμπάσχοντες, μα τα πιο δύσκολα σιγά σιγά τελειώνουν. Καλή Ανάσταση σε όλους» ευχήθηκε η σέξι πρωταγωνίστρια, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας!

Φαίη Σκορδά

φ12

Η Φαίη Σκορδά τήρησε πιστά τα έθιμα του Πάσχα με τα παιδιά της, αντάλλαξαν «Χρόνια πολλά» και τσούγκρισαν κόκκινα αβγά στο σπίτι της, στα νότια προάστια.

φ10

Οι τρεις τους έκαναν Ανάσταση στην Αθήνα και όχι στη γενέτειρα της παρουσιάστριας, στο Κιλκίς, ενώ ανήμερα τη Λαμπρή γιόρτασε με τον μικρό Δημήτρη τα γενέθλια του μεγάλου της γιου Γιάννη, που έκλεισε τα εννιά, με τούρτα – υπερπαραγωγή!

φ11

Τανιμανίδης-Μπόμπα

φ13

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα, 0-1 στο τσούγκρισμα των κόκκινων αβγών! Το ζευγάρι γιόρτασε την Ανάσταση με ένα χιουμοριστικό βίντεο, στέλνοντας ευχές: «Ένα Πάσχα που θα θυμόμαστε για πάντα! Αυτή η μέρα ας μας γεμίσει ελπίδα, γιατί τα καλύτερα έρχονται».

Κατερίνα Καινούργιου

φ16

Διπλή γιορτή για την Κατερίνα Καινούργιου! Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έκανε Ανάσταση στο σπίτι του αγαπημένου της Φιλίππου Τσαγκρίδη, με τον οποίο περνάει τις ημέρες καραντίνας! Το ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο μαζί και για πρώτη φορά η παρουσιάστρια δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους στο διαδίκτυο -από καλοκαιρινές τους διακοπές-, με αφορμή τα προχθεσινά γενέθλια του συντρόφου της. «Χρόνια πολλά, μωρό μου. Η ζωή είναι καλύτερη μαζί σου» του ευχήθηκε η δημοσιογράφος!

φ17

Πέγκυ Τρικαλιώτη

φ15

Συγκινητικές στιγμές για την Πέγκυ Τρικαλιώτη το βράδυ της Ανάστασης! Η γνωστή ηθοποιός φωτογράφισε την κορούλα της στο μπαλκόνι του σπιτιού τους με μια αναμμένη λαμπάδα.

«Ακόμη κι αν η λαμπάδα άναψε με τον αναπτήρα, ένιωσα ότι ήταν από τις πιο συγκινητικές Αναστάσεις που έχω ζήσει. Όλοι στα μπαλκόνια να λένε με μία φωνή ’’Χριστός Ανέστη’’» σχολίασε στo Instagram.

φ14

Βασάλος – Βαλαβάνη

Ηλιοκαμένοι, χαρούμενοι και απολαμβάνοντας τις πασχαλινές διακοπές τους στη Χαβάη πόζαραν στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλάβη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Αυτό, βέβαια, ήταν… last year, γιατί φέτος το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται «Μέσα στο σπίτι», αναπολώντας τις υπέροχες περσινές διακοπές τους στο Big Island, κάνοντας βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό και βόλτες με κάμπριο αυτοκίνητο στα χωριά του, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.

φ5 5

φ6 5

{{-PCOUNT-}}34{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...