Απαγορεύτηκε από το σύντροφο του Φώτη Σεργουλόπουλου να γίνει δεύτερος γονιός. Δείτε το παράπονο που εξέφρασε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ με την Τζένη Μπότση. Εκτός των άλλων συζήτησαν για το σύντροφο του Φώτη Σεργουλόπουλου, με αφορμή αυτό ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με το  γεγονός ότι εν έτη 2020, η πολιτεία δεν συμβαδίζει με την εποχή, εκφράζοντας έντονα το παράπονο ότι δεν μπορεί να γίνει ο σύντροφός του δεύτερος γονιός για το παιδί του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Δε βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Αυτό που περιμένω το 2020 είναι η πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν… Και η γυναίκα δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άνδρα.

Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι.

Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη. Όταν δε δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα. Αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ