Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Απασφάλισε η Θεοφανία Παπαθωμά! Τα έχωσε σε κυβέρνηση και ηθοποιούς των σποτ του κορονοϊού

Η Βιολέτα από τις «Αγριες μέλισσες»… πυροβολεί τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τα τηλεοπτικά σποτ προφύλαξης από τον Covid-19 με πρωταγωνιστές δημοφιλείς συναδέλφους της.

Έντονα ενοχλημένη από το καλλιτεχνικό καθεστώς ενημέρωσης που εφάρμοσε η Πολιτεία για την ενημέρωση των πολιτών, η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε ανάποδες και τα… έχωσε στην κυβέρνηση μέσω διαδικτύου.

Με ένα ειρωνικό post, που έσταζε… δηλητήριο και με γλώσσα και ύφος που τσακίζει κόκκαλα, δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην εκστρατεία και έγιναν η… φωνή της ΓΓΠΠ.«Η φωνή της Πολιτικής Προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Αϊντε πάτε σπίτι! Μείνετε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!» έγραψε στο facebook η ζωντοχήρα καφετζού Βιολέτα Μαυρούδη της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, δημοσιεύοντας φωτογραφίες όλων των ηθοποιών της καμπάνιας.

Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος που έστειλε το κοινωνικό μήνυμα «Μένουμε σπίτι» αμέσως μόλις άρχισαν τα αυστηρά μέτρα για την πανδημία. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», απευθυνόμενος στην τρίτη ηλικία, ενημέρωσε με λόγο σαφή και απλό την ανάγκη του περιορισμού άσκοπης μετακίνησης, των εναγκαλισμών αλλά και των χαιρετισμών με γνωστούς, φίλους, γείτονες, παιδιά και εγγόνια.

Αμέσως μετά ακολούθησε το σποτ του υπουργείου Υγείας, με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μην ψαρώνεις» ανακοίνωσε τη δημιουργία του 5ψήφιου αριθμού 10306, τη γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για τον κορονοϊό, όπου οι πολίτες με δωρεάν κλήσεις και sms θα μπορούσαν να ζητήσουν βοήθεια. Κατόπιν, τη… σκυτάλη πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έδειξε βήμα βήμα πώς φτιάχνεται μια μάσκα, πώς πλένεται και πώς φοριέται, για να ακολουθήσουν ο Χρήστος Λούλης και η Κατερίνα Λέχου, οι οποίοι, με την άρση των μέτρων κυκλοφορίας, ζητούσαν από τον κόσμο να μη συνωστίζεται.

φ4 ξεγυρ μεση κ πανω

φ2 ξεγυρ 3

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες μέλισσες», όπως φαίνεται και σε επιμέρους αναδημοσιεύσεις στη σελίδα της στο facebook, δεν απορρίπτει τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν γύρω από τον θανατηφόρο ιό. Όπως, για παράδειγμα, ότι ο Covid-19 είναι η αφορμή για να «τσιπαριστεί» ο παγκόσμιος πληθυσμός, πως το εμβόλιο που θα κυκλοφορήσει θα αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, καθώς και ότι οι 20.000 δορυφόροι από το Διάστημα «βομβαρδίζουν» τη Γη με 5G.

φ5 ξεγυρ μεση κ πανω

φ3 ξεγυρ 1

Η «Espresso» προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τη Θεοφανία Παπαθωμά, προκειμένου να μας μιλήσει παραπάνω για την επίμαχη ανάρτησή της περί των… κοπρόσκυλων που κάνουν ό,τι τους λένε οι φωνές των σποτ της ΓΓΠΠ, αλλά δεν έδειξε να έχει διάθεση για περαιτέρω εξηγήσεις. «Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ» ήταν το λακωνικό σχόλιό της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...