Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι...

Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Star – Η Ros Georgiou και η Δούκισσα Νομικού είναι υποψήφιες για την κριτική επιτροπή

Φύγε εσύ, έλα εσύ στην κριτική επιτροπή του νέου «GNTM». Όπως ακούγεται έντονα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα συμμετάσχει στον νέο κύκλο του reality μοντέλων. Το είχε αφήσει να εννοηθεί άλλωστε και η Βίκυ Καγιά, όταν δεν την ανέφερε καν σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον νέο κύκλο του επιτυχημένου πρότζεκτ του Star.

Ποια θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας στην κριτική επιτροπή; Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι δύο: Δούκισσα Νομικού και Ροζάνα Γεωργίου, με τη δεύτερη να θεωρείται η επικρατέστερη, αφού είναι ένα «άκαυτο» πρόσωπο σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο κι έχει διαγράψει ήδη εντυπωσιακή πορεία στο μόντελινγκ, όπως και η προκάτοχός της. Η 26χρονη Ροζάνα, που είναι διεθνώς γνωστή ως Ros Georgiou, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου 1994 από Ολλανδή μητέρα και Ελληνα πατέρα, με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών και μέχρι τα 21 της είχε καταφέρει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και τα πιο διάσημα brands, από τους Prada και Louis Vuitton μέχρι τους Marc Jacobs, Dior και Givenchy.

Η παρθενική της εμφάνιση στα catwalks έγινε στην παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας, όπου εμφανίστηκε στα shows των Celine, Dries Van Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel. Η επιτυχία της όμως δεν σταμάτησε εκεί: στις επιδείξεις των Atelier Versace και Armani Prive ήταν εκείνη που «έκλεισε» τα shows, μία διάκριση ιδιαίτερα τιμητική για ένα μοντέλο. «Υπάρχουν άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα που νομίζουν πως είμαι celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιον. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή μου την εξέλιξη, αλλά έως εκεί» έχει δηλώσει η ίδια, δείχνοντας πως αν κι έχει φτάσει ψηλά παραμένει προσγειωμένη.

Η Ηλιάνα Δεν… Σκάι για το μέλλον της

Τη μέντορα και φίλη της Έλενα Χριστοπούλου ακολούθησε, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη νέα της τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν χθες στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το μοντέλο και πρώην κριτής του «GNTM» έχει φύγει από το Star κι έχει δώσει τα χέρια με τον Σκάι.

Αναμένεται μάλιστα το επόμενο διάστημα και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Ανάμεσα στα πρότζεκτ για τα οποία έχει κουβεντιάσει είναι και το «The Masked Singer», ένα show στο οποίο λαμβάνουν μέρος διάσημοι καλλιτέχνες μεταμφιεσμένοι με μάσκες και διαγωνίζονται δίχως να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους ούτε στους κριτές. Το εν λόγω πρόγραμμα, ωστόσο, λεγόταν αρχικά πως θα το παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Open, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με το κανάλι του Φαλήρου. Συμφώνησε μάλιστα ν’ αναλάβει δράση σε δύο εκπομπές. Ποια θα είναι η δεύτερη; Μία εκπομπή που έχει σχέση με τη μόδα. Μήπως είναι το «My style rocks»;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...