Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

H κληρονομιά του τεράστιου Κώστα Βουστά μπαίνει τώρα στο προσκήνιο

Οι προειδοποιητικές «βολές» προς πάσα κατεύθυνση της κόρης του Σάντρας άναψαν φωτιές και εγείρουν ερωτήματα για τυχόν παρασκήνιο στη μοιρασιά της περιουσίας του αείμνηστου κωμικού.

«Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό» λέει με νόημα η θυγατέρα του αείμνηστου πρωταγωνιστή, την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την υπέροχη Ερρικα Μπρόγιερ, που έφυγε πρώτη από τη ζωή, πριν από μερικούς μήνες.

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά, που έγιναν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας, φάνηκαν περισσότερο σαν προειδοποίηση, σαν νουθεσία προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Για ποιον, όμως, πραγματικά «χτυπάει η καμπάνα»;

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν ένα μέρος της περιουσίας του Κώστα Βουτσά να παραμένει αδιανέμητο και να αφορά ό,τι απέκτησε τα τελευταία χρόνια πριν από τον γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού. Αποκτήματα που δεν μερίμνησε να μοιράσει ή να συντάξει μια διαθήκη με αποδέκτες τις τρεις κόρες του Σάντρα, Θεοδώρα και Νικολέττα, αλλά και τον γιο του Φοίβο. Η κόρη του στο πλατό της εκπομπής ανέφερε έργα τέχνης και επενδύσεις, αλλά για τραπεζικές καταθέσεις δεν έκανε λόγο. Πριν από πέντε χρόνια, ο Κώστας Βουτσάς είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Με το καλημέρα» πως δεν είχε… μία!

«Όταν έφευγα από μία οικογένεια άφηνα την περιουσία μου εκεί και ταλαιπωρούμαι τώρα με τα χαράτσια και με αυτά. Νοικιάζω ένα σπίτι και δεν έχω τίποτα – τη ΔΕΗ την πληρώνω με δόσεις» είχε πει. Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που γνωρίζει πολλά επισήμανε στην «Espressο» πως, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όποιος κάνει αποδοχή κληρονομιάς θα πρέπει, βάσει του νόμου, να αναλάβει και την αποπληρωμή τυχόν οφειλών του ηθοποιού, για παράδειγμα προς την Εφορία ή άλλη δημόσια υπηρεσία.

«Τέταρτος γάμος»

Λίγες ώρες πριν από τη μαγνητοσκοπημένη βραδινή τηλεοπτική εμφάνιση της Σάντρας, είχαν προηγηθεί δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του αξέχαστου ηθοποιού Αλίκης Κατσαβού στην κάμερα του ΑΝΤ1. «Προφανώς, οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ό,τι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και, όταν πια συνάντησε εμένα, ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα πού μπαίνω. Τώρα, στον Φοίβο θα αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι» ξεκαθάρισε από την πλευρά της η χήρα του πρωταγωνιστή.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως η Θεοδώρα Βουτσά, η οποία διαμένει μόνιμα στην Ολλανδία, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τις πτήσεις από το Αμστερνταμ προς τη χώρα μας, θα μπορεί να ταξιδέψει για Ελλάδα μετά τα μέσα Ιουνίου, όταν θα συναντηθεί με τις αδελφές της. Τότε ίσως ανοίξουν δημόσια τα χαρτιά τους οι εμπλεκόμενοι και γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...