Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Σατανική! Νέο βιβλίο χαρακτηρίζει ψυχρή και μεγαλοκαρχαρία τη Μελάνια Τραμπ

Μόνο σαν θύμα που έχει ανάγκη να την «ελευθερώσει» το διαδικτυακό κίνημα «FreeMelania» δεν παρουσιάζει τη Μελάνια Τραμπ νέα βιογραφία της. Αντίθετα, η βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφος που την έγραψε, την εμφανίζει σαν σατανική σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, που δεν θέλει να την αποκαλούν πρώτη κυρία και αγαπάει το χρήμα ίσως περισσότερο από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Παραφράζοντας τον τίτλο του πρώτου και πιο επιτυχημένου οικονομικού βιβλίου του Ντόναλντ Τραμπ «Η τέχνη της συμφωνίας», η ρεπόρτερ της «Washington Post» Μέρι Τζόρνταν ονόμασε τη βιογραφία της Μελάνια, που κυκλοφορεί αύριο, «Η τέχνη της δικής της συμφωνίας».

Οχι τυχαία από ό,τι φαίνεται από αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσίευσε η «Washington Post». Η Τζόρνταν υποστηρίζει ότι όταν τον Ιανουάριο του 2017 ο Τραμπ ανέλαβε την προεδρία, η Μελάνια δεν τον ακολούθησε στον Λευκό Οίκο, αλλά έμεινε στη Νέα Υόρκη, για να θέσει σε λειτουργία ένα «σατανικό» σχέδιο.

Επισήμως διέδιδε ότι έμεινε στον πύργο Τραμπ μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρώσει το σχολικό έτος ο γιος τους Μπάρον, όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απαίτησε και πέτυχε να αρχίσουν σκληρές διαπραγματεύσεις για τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου της με τον Τραμπ.

Διαπραγμάτευση

Η 50χρονη Μελάνια φέρεται ότι έκρινε πως ο σύζυγός της ήταν ευάλωτος αμέσως μετά την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων και θα ήθελε να αποφύγει οποιοδήποτε σκάνδαλο. Γι’ αυτό θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνη να διαπραγματευτεί «τη δική της συμφωνία».

Αν και ο Λευκός Οίκος και ο εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας χαρακτήρισαν το περιεχόμενο του βιβλίου «ψευδές», η Τζόρνταν επιμένει σε αυτό ότι βασικός στόχος της πανέξυπνης, αλλά «ψυχρής» Μελάνια, την οποία εμφανίζει σαν μεγαλοκαρχαρία, ήταν να αποκομίσει περισσότερα χρήματα και να εξασφαλίσει ότι ο γιος της Μπάρον θα έχει σημαντική θέση στη διαχείριση της περιουσίας του πατέρα του. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι αμέσως μετά τη μετακόμισή της στον Λευκό Οίκο δεν ήθελε να την αποκαλεί το προσωπικό πρώτη κυρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.