Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

Απασφάλισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Σταματήστε είναι άβολο, δε θα μου πείτε τι...

Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...

Η σπόντα της Λίτσας Πατέρα για το «Πρωινό» και την ολιγόλεπτη εμφάνισή...

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε την Λίτσα...

Η Αγγελική Ηλιάδη ομολόγησε ότι είναι πάλι full in love μετά τον χωρισμό της από τον Γκέντσογλου

Σε προσωπικές και «ζουμερές» αποκαλύψεις προχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη μόλις λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σε νυχτερινό στέκι του Μπουρναζίου, που πραγματοποιήθηκε χθες.

Συγκεκριμένα, η αοιδός δήλωσε πάλι ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και πολύ ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο!

«Πνιγόμουν στο κομμάτι της μητρότητας. Ενιωθα πως ό,τι και να δώσω στα παιδιά δεν είναι αρκετό. Τα παιδιά, για να είναι καλά, πρέπει και η μαμά να είναι καλά. Ένιωθα ενοχές και ότι δεν πρέπει να έχω χρόνο για μένα ή για προσωπική ζωή» ανέφερε αρχικά στο «Happy Day» και κατόπιν το… ξεφούρνισε: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά… Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις. Κάπως έτσι έγινε. Γιατί κι εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας…» είπε αινιγματικά η Αγγελική Ηλιάδη, δίχως να αποκαλύψει παραπάνω στοιχεία.

Να θυμίσουμε πως, όπως έγινε γνωστό από την ίδια, κατά το διάστημα της καραντίνας έμενε με τον πρώην της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της Σάββα Γκέντσογλου και μάλιστα αυτές οι δηλώσεις της πυροδότησαν τις φήμες για επανασύνδεση. Η ίδια ωστόσο τις διέψευσε κατηγορηματικά και, όπως τώρα προκύπτει, είχε λόγο να το κάνει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;
spot_img