Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Μήνυση κατ’ αγνώστων από την Ιωάννα Τούνη για τέσσερα «ροζ» βίντεο όπου πρωταγωνιστούσε

Ούτε ένα ούτε δύο… τέσσερα «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη, που ανέβηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, έχουν βάλει… μπουρλότο στην καθημερινότητα της εκρηκτικής ξανθιάς από τη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί η ίδια να κατέφυγε περίπου πριν από ενάμιση μήνα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προστατευτούν τα προσωπικά της δεδομένα και να ζητήσει την τιμωρία των υπευθύνων για την εν λόγω διαρροή, ωστόσο τα «μαντάτα» κυκλοφόρησαν τώρα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, βρίσκοντας την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» με τους 522.000 followers στο Instagram να κάνει διακοπές στη Σαντορίνη, παρέα με την κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όλα φαίνεται να άρχισαν την περίοδο της καραντίνας, καθώς η απόφαση της Ιωάννας Τούνη να κινηθεί νομικά για τα «ροζ» βίντεο υλοποιήθηκε λίγο μετά το τέλος του lockdown, δηλαδή στις 11 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα η εντυπωσιακή influencer πέρασε την είσοδο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μαζί με τον δικηγόρο της, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα protothema.gr, μαζί με τη σχετική αναφορά στην εν λόγω υπηρεσία άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Όπως δήλωσε, πάντως, εκείνη στις Αρχές δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο ίντερνετ και πώς αυτά τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Η πλατφόρμα

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αναφορά που είδε το φως της δημοσιότητας, η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση εις βάρος άγνωστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας pornhub, με όνομα προφίλ «g….» και «Z….», ανάρτησαν χωρίς τη συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks». Όπως ήταν αναμενόμενο, έπειτα από τις νομικές ενέργειες που έκανε η Θεσσαλονικιά καλλονή, τα «ροζ» βίντεό της αποσύρθηκαν αμέσως από τη διεθνή πλατφόρμα πορνογραφικού υλικού.

Η Ιωάννα Τούνη είχε ερωτηθεί επί του θέματος, όταν και πάλι είχαν διαρρεύσει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, στις αρχές του 2018. «Δεν έχω κάνει ερωτικό tape, όμως είμαστε η γενιά της τεχνολογίας και με ένα κινητό στο χέρι. Δεν γίνεται να μη βγάλεις μία φωτογραφία να στείλεις ή να σου στείλουν! Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει. Εάν πέσει σε λάθος χέρια, σίγουρα είναι κάτι άσχημο» είχε δηλώσει τότε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Τι λέει τώρα; Απλώς συνεχίζει τις διακοπές της στο ειδυλλιακό κυκλαδίτικο νησί, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της φωτογραφίες της τόσο με την πρώην συμπαίκτριά της στο «My Style Rocks» Βρισηίδα Ανδριώτου, όσο και μόνη της, όπως μια τελευταία selfie, στην οποία ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, αποκαλύπτοντας τη… γυμνή αλήθεια του προσώπου της.

104155659 1094335430950584 2137849111888509537 n1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...