Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

«Άγριες μέλισσες»: Ανά 15 μέρες κάνουν τεστ για τον ιό οι συντελεστές – Η σειρά θα ρίξει (προσωρινά) αυλαία στις 16 Ιουλίου

Στο χωριό των «Άγριων Μελισσών», το Διαφάνι, που χτίστηκε στον υπαίθριο χώρο του Στούντιο Κάπα στην Παλλήνη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπαίνει κανένας άλλος εκτός από τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες και τους λοιπούς συντελεστές της σειράς, οι οποίοι ανά 15 μέρες εξετάζονται για τον κορωνοϊό. Αφού βγουν αρνητικοί, συνεχίζουν τα γυρίσματα.

Τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά όσον αφορά το σίριαλ του ΑΝΤ1 και η εντολή που έχει δοθεί σε όλους είναι ότι όσο καιρό θα δουλεύουν θα πρέπει να προσέχουν να μη… συνωστίζονται, γιατί, αν έστω ένας διαγνωστεί θετικός, θα πρέπει να σταματήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Όπως μας μετέφερε βασικό στέλεχος του ΑΝΤ1, οι «Άγριες μέλισσες» θα ρίξουν αυλαία για φέτος την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ενώ τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αρχίσουν από τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο τους σε 170 επεισόδια.

Χθες στον ΑΝΤ1 άνοιξαν σαμπάνιες, αφού το επεισόδιο με τη φυγή της Πηνελόπης (Μ. Πετεβή) και του Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης), αλλά και τη συγκλονιστική παραδοχή της Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) στον επιστάτη του Δούκα (Λ. Κακούρης) ότι είναι ο γιος της έκανε το κοινό να… τινάξει το κοντέρ της τηλεθέασης στον αέρα!

Το επεισόδιο έφτασε το 36,8% στο σύνολο και το 33,5% στο δυναμικό κοινό, γεγονός που σημαίνει ότι πάνω από 1.600.000 τηλεθεατές είδαν τη σειρά που πήρε ξανά… κεφάλι και μέσα στο καλοκαίρι, καλπάζοντας στους πίνακες της Nielsen. Στο γυναικείο κοινό των ηλικιών 18-24 το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης έφτασε το 59,6% της τηλεθέασης και στο γυναικείο κοινό 25-44 το 41,3%.

Η σειρά δεν θα σταματήσει τα γυρίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εκτός από πέντε μέρες, κοντά στον Δεκαπενταύγουστο. Όσο αφορά τα σπόιλερ αναφορικά με το φινάλε του πρώτου κύκλου, δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με αυτά, η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) θα φέρει στον κόσμο αγόρι, τον νέο Δούκα Σεβαστό δηλαδή, ενώ για την Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) λέγεται ότι θα αρρωστήσει βαριά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα