Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Και κλάααμα ο Τανιμανίδης

Από τις πανελλαδικές, που «δεν είναι η αρχή και το τέλος στη ζωή των παιδιών», έως την «ετερόφωτη σύζυγό του, που έγινε αυτόφωτη» μόλις τον παντρεύτηκε, η τηλεοπτική συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης περιλάμβανε μπόλικα «μαργαριτάρια», που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως τόσο σε άλλες εκπομπές το επόμενο πρωί όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο παρουσιαστής του Σκάι και οικοδεσπότης του «Survivor» υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τη Χριστίνα Μπόμπα, απαντώντας δημόσια στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν την περίοδο που διαγνώστηκαν με κορονοϊό, προβάλλοντας ακόμα και αυτό σε υπερθετικό βαθμό στα social media.

Ο ίδιος ο Σάκης ωστόσο έχει διαφορετική άποψη. «Δεν νιώθω ότι με τη Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη» πέταξε την πρώτη χαρακτηριστική ατάκα του ο άνθρωπος που ανεβάζει στο Ιnstagram 10 stories το… λεπτό!

δημοσιεύματα

«Ηταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό, και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ό,τι καλύτερο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής, ο οποίος, την ώρα που έτρεμαν τα πλήθη από τον φόβο τους στην καραντίνα, μάζευε παρέα με τη σύζυγό του νέους followers στο TikTok.

«Πριν από λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος: “Αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και, επειδή οι άνθρωποι πιστεύω ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι, δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ» ανέφερε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του που δεν του χαϊδεύουν άπαντες τ’ αυτιά!

Όσο για τη γνώμη που έχει ο ίδιος σχετικά με την κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για την παρουσία της στο «Voice»; «Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση από το “Voice” της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Αρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους» είπε χαρακτηριστικά, νομίζοντας προφανώς ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον.

Highlight: Οι απόψεις του για τις πανελλαδικές, τις οποίες επανέλαβε στο «The 2night Show» λίγες μέρες έπειτα από ένα σχετικό βίντεο που είχε αναρτήσει στο Ιnstagram. Αφού, λοιπόν, τόνισε ότι «αυτές οι εξετάσεις δεν είναι η αρχή και το τέλος στη ζωή των παιδιών» και ότι «αλλού είναι τα σημαντικά», είπε ότι ο ίδιος έδωσε τρεις φορές για να περάσει τελικά στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Τοπογράφων Μηχανικών, και να συνειδητοποιήσει πως, παρότι ήταν από τις πρώτες του επιλογές, τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει.

Συμπέρασμα; Δεν χρειάζεται ν’ αγχώνονται τα παιδιά για τις πανελλαδικές, γιατί στην ηλικία που βρίσκονται δεν ξέρουν πραγματικά ποια επαγγελματική κατεύθυνση θέλουν ν’ ακολουθήσουν. Μάλιστα…

Αγριο «πέσιμο» από τον Ουγγαρέζο στον «Mr. Survivor»

Πυρά στον Σάκη Τανιμανίδη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Με αφορμή τα λεγόμενα του παρουσιαστή του «Survivor» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου περί έκθεσης της προσωπικής του ζωής με τη Χριστίνα Μπόμπα, η κουβέντα άναψε για τα καλά χθες στο πάνελ του «Πρωινού». Ο συνεργάτης της εκπομπής του ΑΝΤ1 δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για ορισμένες -υπερφίαλες, κατά γενική ομολογία- δηλώσεις του Τανιμανίδη και δεν δίστασε να εκφράσει την «αιχμηρή» άποψή του.

«Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 1/2 εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;» αναρωτήθηκε (ρητορικά!) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξ ου και η φράση του ότι “έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη”. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, που παίρνουμε φως από αυτόν;» συνέχισε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...