Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το τελευταίο κορίτσι του «ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» εξομολογείται

Mόλις «έσκασε» στην ενότητα «Κρυφή κάμερα» της εκπομπής «Ολα πρώτη φορά», πριν από πέντε χρόνια, κατάφερε να κλέψει την παράσταση! Το όνομά της άρχισε να γίνεται γνωστό και όλοι αναρωτιόνταν πώς μια νέα κοπέλα έχει τον μαγικό τρόπο να καθηλώνει τους τηλεθεατές. Η Μικαέλα Ιωνά έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη μιλά στην «Espresso» για τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη, για το πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της, τις πρώτες ερασιτεχνικές πόζες στον φακό ενός φίλου της και το «Mega με μία» που «έσκασε» στη στήλη της μόδας.

  • Από τον
    Χάρη Λεμπιδάκη

Φ2 1

Πού ήταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα «το κορίτσι του Θέμου»;
Η αλήθεια είναι πως όντως εξαφανίστηκα! Οταν επέστρεψα από την Κύπρο, ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια άλλα πράγματα που είχα αφήσει πίσω λόγω δουλειάς! Νομίζω, χρειαζόμουν ένα καλό διάλειμμα! Βέβαια, η τηλεόραση είναι κάτι που έχω αγαπήσει πολύ και πάντα μου έλειπε!

Ξεκίνησες στον χώρο της μόδας με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την τηλεόραση;
Το μόντελινγκ είναι μια δουλειά που μου αρέσει! Βέβαια, όταν μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση, συνειδητοποίησα ότι αυτό θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου! Ολα έγιναν πολύ γρήγορα και όμορφα! Ξεκίνησα ως μοντέλο στο πρωινό του Mega! Ο Θέμος αποφάσισε να καλέσει όλα τα μοντέλα του πρωινού σαν καλεσμένες για μια συνέντευξη! Επειτα από λίγες ημέρες με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση συνεργασίας!

Φ3

Η πρόταση του Θέμου μετά το πρωινό του Mega σε εξέπληξε; Τι σε έκανε να πεις το «ναι»;
Η αλήθεια είναι πως μου ήρθε πολύ ξαφνικό! Ούτε που μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό! Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση και χάρηκα παρά πολύ! Μόλις μιλήσαμε για όλες τις λεπτομέρειες, για το ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος μου στην εκπομπή και όλα τα σχετικά, είπα κατευθείαν το «ναι»! Ηταν μια μοναδική εμπειρία και είναι ευλογία που έζησα αυτές τις στιγμές στον ΑΝΤ1.

Υπάρχει και μια δυσάρεστη περίοδος όμως, τότε που ο Θέμος άρχισε να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με την υγεία του…
Ο Θέμος ποτέ δεν μας άφησε να ανησυχήσουμε για εκείνον! Ηταν πάντα με χιούμορ και με όρεξη για δουλειά! Τη δεύτερη χρόνια της συνεργασίας μας, το 2016, ήταν ίσως περισσότερο κουρασμένος! Πάντα όμως ήθελε να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του και αυτό, φυσικά, έβγαινε προς τα έξω! Γι’ αυτό και είχε τόσα χρόνια αυτή την εκπομπή.
Οταν με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου είπαν ότι ο Θέμος «έφυγε», συγκλονίστηκα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν στη γυναίκα του και στα παιδιά του! Με τη μία του κόρη έχω πολύ καλές σχέσεις, ήθελα να δω πώς είναι και να τους στηρίξω ψυχολογικά όσο μπορώ! Για εμένα ήταν τρομερός δάσκαλος και νιώθω τυχερή που ήμουν δίπλα του και έμαθα τόσο πολλά αυτά τα δύο χρόνια! Λείπει πολύ σε όλους όσοι τον γνώριζαν και ήξεραν τι άνθρωπος είναι! Εμένα προσωπικά μου λείπει και από την τηλεόραση πολύ!

Φ4 1

Στη συνέχεια έρχεται μια πρόταση από την Κύπρο και αφήνεις την Ελλάδα για να δοκιμάσεις εκεί την τύχη σου. Εμεινες για έναν χρόνο, αλλά επέστρεψες. Γιατί;
Στην Κύπρο αποφάσισα να πάω γιατί ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο! Πέρασα υπέροχα και γνώρισα ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ! Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι από αυτή τη συνεργασία! Όταν όμως σταμάτησε η εκπομπή, εκεί κατάλαβα πως δεν μπορώ να μείνω κι άλλο! Ήθελα να επιστρέψω στην οικογένειά μου. Η αλήθεια είναι πως είμαστε αρκετά δεμένη οικογένεια! Βέβαια στο μέλλον δεν θα έλεγα «όχι» σε μια νέα πρόταση από την Κύπρο.

Ήταν δική σου επιλογή η αποχή αυτών των τριών ετών; Θα επέστρεφες ξανά στον χώρο της τηλεόρασης και τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να πεις «ναι» σε μία νέα πρόταση;
Νομίζω πως έμεινα εκτός όλα αυτά τα χρόνια και από επιλογή. Από τη μια, δεν προσπάθησα να είμαι κάπου και, από την άλλη, δεν υπήρχε κάποια πρόταση που να με ενδιέφερε! Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση! Αν μου γίνει κάποια πρόταση η οποία να ταιριάζει στον χαρακτήρα μου, θα το ήθελα! Νιώθω έτοιμη! Η τηλεόραση μου έλειψε αρκετά!

Φ5 ΞΕΓΥ

Τα χρόνια που ήσουν στον χώρο της τηλεόρασης σε έκανε κάτι να πεις «δεν μπορώ άλλο»;
Η αλήθεια είναι πως όχι! Ποτέ δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο! Δεν ήμουν και πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, ώστε να βιώσω «περίεργες» καταστάσεις! Βέβαια στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τα αρνητικά σχόλια και με στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Σιγά σιγά όμως κατάλαβα πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους…

Είσαι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Νομίζεις ότι η προσωπική ζωή ενός όμορφου κοριτσιού, όπως είσαι εσύ, μπορεί να το πάει πίσω στους επαγγελματικούς του στόχους;
Πιστεύω πως ναι, θα μπορούσε να συμβεί και συμβαίνει καθημερινά γύρω μας! Αυτό, φυσικά, ισχύει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Ομως εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θα καταλάβαινε ποσό σημαντική είναι για εμένα η δουλειά μου! Ευτυχώς ο σύντροφός μου κατανοεί τα θέλω μου και δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μου κόψει τα φτερά!

Φ6

Υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο που θαυμάζεις στον χώρο της τηλεόρασης;
Είναι ωραίο να δίνεται χώρος σε νέα πρόσωπα στην τηλεόραση, στο θέατρο ή στο ραδιόφωνο! Θεωρώ γλυκύτατη και πολύ καλή στη δουλειά της τη Βάλια Χατζηθεοδώρου που βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της τύχης». Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο στον χώρο της τηλεόρασης, με χαμόγελο και αισιοδοξία.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...