Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

«Ταλέντο» VS «Κολλητιλίκια»: Ποιος θα νικήσει στον τελικό του J2US; (video)

Αύριο είναι ο τελικός του μουσικού show «Just the 2 of Us» και τα τρία ζευγάρια που έχουν προκριθεί στον τελικό είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρα και ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, ωστόσο, δύο είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν από την προτίμηση του κόσμου.

Από τη μία υπάρχει το ζευγάρι, το οποίο ξεχωρίζει για τις φωνητικές του ικανότητες και για τη σκηνική του παρουσία. Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά, οι οποίοι έχουν ανεβάσει υψηλά τον πήχη με projects εφάμιλλα του εξωτερικού, προσφέροντας πολλά συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό όπως, χαρά, γέλιο και συγκίνηση και έχουν καταφέρει, μάλιστα, να περάσουν και κοινωνικά μηνύματα από μία εκπομπή που δεν το περιμέναμε.

Από την άλλη παρακολουθούμε, κάθε Σάββατο, στη μικρή οθόνη τον Τρυφωνα Σαμαρά με την Χαρά Βέρα. Το ζευγάρι αυτό… από φωνή… «κορμάρα»! Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαρίσουν, μία όχι και τόσο υψηλού επιπέδου, «επιθεώρηση».

Παρόλα αυτά, οι κριτές, από την αρχή του παιχνιδιού, κρίνουν αξιοκρατικά τους διαγωνιζόμενους, βάση των φωνητικών δυνατοτήτων τους, όπως άλλωστε είναι το concept του show.

Δείτε τι παρουσίασε το κάθε ζευγάρι και την βαθμολογία του στον ημιτελικό, στα βίντεο που ακολουθούν.

1)Τρύφωνας Σαμαράς & Χαρά Βέρα

2) Τάσος Ξιαρχός & Κόνι Μεταξά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο από την αρχή του show, όπως υποστηρίζουν και οι κριτές, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς, καμία ωστόσο εκείνος ισχυρίζεται το αντίθετο.

Συντονισμένοι αύριο θα είμαστε όλοι στους δέκτες μας για να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Άραγε ποιος θα είναι ο νικητής; Θα κερδίσει η «Φωνή» ή η «συμπάθεια» που τρέφει ο παραγωγός και παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης στον κολλητό του, Τρύφωνα Σαμαρά;

Ιδού η απορία…

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα