Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

«Ταλέντο» VS «Κολλητιλίκια»: Ποιος θα νικήσει στον τελικό του J2US; (video)

Αύριο είναι ο τελικός του μουσικού show «Just the 2 of Us» και τα τρία ζευγάρια που έχουν προκριθεί στον τελικό είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρα και ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, ωστόσο, δύο είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν από την προτίμηση του κόσμου.

Από τη μία υπάρχει το ζευγάρι, το οποίο ξεχωρίζει για τις φωνητικές του ικανότητες και για τη σκηνική του παρουσία. Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά, οι οποίοι έχουν ανεβάσει υψηλά τον πήχη με projects εφάμιλλα του εξωτερικού, προσφέροντας πολλά συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό όπως, χαρά, γέλιο και συγκίνηση και έχουν καταφέρει, μάλιστα, να περάσουν και κοινωνικά μηνύματα από μία εκπομπή που δεν το περιμέναμε.

Από την άλλη παρακολουθούμε, κάθε Σάββατο, στη μικρή οθόνη τον Τρυφωνα Σαμαρά με την Χαρά Βέρα. Το ζευγάρι αυτό… από φωνή… «κορμάρα»! Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαρίσουν, μία όχι και τόσο υψηλού επιπέδου, «επιθεώρηση».

Παρόλα αυτά, οι κριτές, από την αρχή του παιχνιδιού, κρίνουν αξιοκρατικά τους διαγωνιζόμενους, βάση των φωνητικών δυνατοτήτων τους, όπως άλλωστε είναι το concept του show.

Δείτε τι παρουσίασε το κάθε ζευγάρι και την βαθμολογία του στον ημιτελικό, στα βίντεο που ακολουθούν.

1)Τρύφωνας Σαμαράς & Χαρά Βέρα

2) Τάσος Ξιαρχός & Κόνι Μεταξά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο από την αρχή του show, όπως υποστηρίζουν και οι κριτές, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς, καμία ωστόσο εκείνος ισχυρίζεται το αντίθετο.

Συντονισμένοι αύριο θα είμαστε όλοι στους δέκτες μας για να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Άραγε ποιος θα είναι ο νικητής; Θα κερδίσει η «Φωνή» ή η «συμπάθεια» που τρέφει ο παραγωγός και παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης στον κολλητό του, Τρύφωνα Σαμαρά;

Ιδού η απορία…

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα