Εξώδικος διαμαρτυρία του Αλέξη Κούγια για τις «Μπίζνες με σόλες που δίνουν μπόι»

Με εξώδικο πρόσκλησή του προς την «Espresso» ο κύριος Αλέξης Κούγιας διαψεύδει δημοσίευμά μας αναφορικά με νέες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Οπως σας είναι γνωστό, το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου 2020 κυκλοφόρησε πανελληνίως το υπ’ αριθμ. 2.295 φύλλο της εφημερίδας «Espresso Σαββατοκύριακο», η οποία στο εξώφυλλό της είχε ως τίτλο με έντονα γράμματα σε μαύρο πλαίσιο: «Μπίζνες του Κούγια με επαναστατική μέθοδο που δίνει μπόι».

Στη σελίδα 6 του εν λόγω φύλλου δημοσιεύσατε ανυπόγραφο άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει τη φωτογραφία μου. Το άρθρο φέρει τίτλο: “Νέες μπίζνες από Αλέξη Κούγια” και υπέρτιτλο “Ο ποινικολόγος λανσάρει super μέθοδο που φέρνει την επανάσταση στην αύξηση ύψους”.

Το παραπάνω δημοσίευμα, το οποίο σημειωτέον αναπαράξατε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Espresso» στο διαδίκτυο στις 4/07/2020 με τίτλο “Νέες μπίζνες από Αλέξη Κούγια” και βρίσκεται μέχρι και σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.espressonews.gr.
Τα γεγονότα που αναφέρετε στο πρωτοσέλιδο και στη σελίδα 6 της εν λόγω εφημερίδας ουδέποτε συνέβησαν στην πραγματικότητα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο εν λόγω άρθρο αναφέρατε ότι δήθεν επένδυσα επιχειρηματικά στην προώθηση ενός προϊόντος για την αύξηση του ύψους και συγκεκριμένα μιας σόλας από σιλικόνη. Στο πλαίσιο μάλιστα της προώθησης του εν λόγω προϊόντος, αναφέρατε στο δημοσίευμα ότι δήθεν θα λάμβανε χώρα στις 15 Ιουλίου στο Κολωνάκι εκδήλωση, όπου θα γινόταν η παρουσίαση του προϊόντος, στην οποία δήθεν θα παρευρισκόμουν κι εγώ, όπου θα προέβαινα στην παρουσίαση, καθώς και μοντέλα, τα οποία θα επεδείκνυαν το προϊόν, φορώντας την ειδική σόλα σιλικόνης, που βοηθά στην αύξηση του ύψους.

Παρέλκει να αναφέρω ότι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ, αφού ουδέποτε αναμείχθηκα επιχειρηματικά στην προώθηση οιουδήποτε προϊόντος, με σκοπό την κυκλοφορία του στην αγορά και δη ενός προϊόντος αύξησης του ύψους, ουδέποτε διοργανώθηκε εκδήλωση για την προώθηση του ανύπαρκτου ως άνω προϊόντος στο Κολωνάκι ή οπουδήποτε και δη με εμένα παρουσιαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανωτέρω δημοσίευση και ιδίως την αναπαραγωγή του επίμαχου δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της “Espresso” αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα στην εργασία μου, αφού πλείστοι πελάτες μου καλούσαν στο δικηγορικό μου γραφείο, αλλά και εμένα προσωπικά προκειμένου να μάθουν εάν αληθεύει η σχετική είδηση, ενώ κλήθηκα ακόμα και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να τοποθετηθώ περί του θέματος, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας τη σχετική είδηση».

Η «Espresso» με το εν λόγω δημοσίευμά της δεν είχε καμία διάθεση και πρόθεση να θίξει την προσωπικότητα και την υπόληψη του κυρίου Αλέξη Κούγια, και λυπούμαστε ειλικρινά που κλήθηκε ακόμα και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Η κλήση του όμως μας προκαλεί την εξής απορία: Αφού ο Δικηγορικός Σύλλογος απαγορεύει επιχειρηματικές δραστηριότητες μελών του, πώς ένα διακεκριμένο μέλος του, όπως ο κύριος Κούγιας, έχει την ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αλλάζει χέρια το «παλάτι» της Λιάνας Μαυρομμάτη

Η ζωή, τα σχέδια και οι φήμες στο νησί των ανέμων...

Ρένα Κουμιώτη για Γιάννη Πουλόπουλο: «Με τον θάνατό του έφυγε το άλλο μου μισό…»

Η πρώτη συνάντηση στο σπίτι του Πλέσσα και η κοινή πορεία...

Μάγδα Τσέγκου: Ο ιός της TV, τα «μαχαιρώματα» και ο fake γάμος

Η Μάγδα Τσέγκου είναι μία από τις πλέον ταλαντούχες παρουσιάστριες και...

«Ορατότης… μηδέν» με φουρτούνες στην τηλεθέαση

Προβληματισμός για πολυδιαφημισμένες παραγωγές που κάνουν μονοψήφια νούμερα! Διπλή απογοήτευση στον...

Αγωνία για τον «θρύλο» Μίμη Στεφανάκο – θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί πόδι

Δύσκολες ώρες για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πρώην σύζυγο...