Στην Αθήνα βρέθηκε ο Μάρκ Ράφαλο και μία από τις πρώτες του στάσεις ήταν η Στέγη Ωνάση, όπου παρουσιάζεται η πολυσυζητημένη φωτογραφική έκθεση του Γιώργου Λάνθιμου.
Ο αγαπημένος Hollywood star επισκέφθηκε την έκθεση «Γιώργος Λάνθιμος: Photographs» και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός στον χώρο, με τη σχετική ανάρτηση του Ιδρύματος Ωνάση στο Instagram να γίνεται αμέσως viral.

Μάλιστα, στη λεζάντα της δημοσίευσης υπήρχε και μια χιουμοριστική αναφορά στη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών, γράφοντας: «Ο Μαρκ είπε “γεια” στον Γιώργο».
Η έκθεση περιλαμβάνει 182 φωτογραφικά έργα του Γιώργου Λάνθιμου και αποτελεί την πρώτη μεγάλη παρουσίαση της φωτογραφικής του δουλειάς στο κοινό.

Μέσα από τις εικόνες του, ο διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης αποτυπώνει ατμοσφαιρικά τοπία, άδεια motel στην αμερικανική περιφέρεια αλλά και ιδιαίτερα πορτρέτα της μούσας του, Έμμα Στόουν.

Η παρουσία του Μάρκ Ράφαλο στη Στέγη Ωνάση προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές του αλλά και στους λάτρεις του κινηματογράφου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη διεθνή απήχηση και το καλλιτεχνικό κύρος του Γιώργου Λάνθιμου.

