Ένα απρόοπτο σημειώθηκε στον αέρα των «Αποκαλύψεων» του ΑΝΤ1, όταν ο Πέτρος Κουσουλός ενημερώθηκε ότι η εκπομπή έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα λεπτά. Ο παρουσιαστής είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει ένα ακόμη θέμα, όμως ο χρόνος που απέμενε δεν επαρκούσε για να προβληθεί.
Η ενημέρωση από το κοντρόλ και η αντίδραση του Κουσουλού
Ο Πέτρος Κουσουλός δεν έκρυψε την ενόχλησή του και σταμάτησε τη ροή της εκπομπής, ζητώντας εξηγήσεις από το κοντρόλ για τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του.
«Συγγνώμη, γιατί παραδίδουμε σε εξίμισι λεπτά; Είναι 4:10. Το break πόσα λεπτά είναι; Και 22 δεν κλείνει η εκπομπή; Κάθε μέρα αλλάζει; Η εκπομπή δεν ξεκίνησε και 7;», είπε χαρακτηριστικά.
Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε, μάλιστα, γιατί δεν υπήρχε πλέον χρόνος για το βίντεο που είχε ετοιμαστεί, από τη στιγμή που, όπως ανέφερε, η εκπομπή είχε ξεκινήσει αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα.
Το θέμα πήρε αναβολή
Παρά την αντίδρασή του, ο Πέτρος Κουσουλός αποφάσισε τελικά να μην πιέσει τον χρόνο και να μεταφέρει το θέμα στην επόμενη εκπομπή.
«Γιατί τώρα μου λένε ότι δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε το βίντεό σου. Θα το παίξουμε αύριο, δεν πειράζει. Αφού θέλει έτσι το πρόγραμμα του καναλιού, τι να κάνουμε;», σχολίασε στον αέρα.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε ένα σύντομο αλλά έντονο στιγμιότυπο, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ουσιαστικά ότι ο χρόνος που είχε υπολογίσει για την εκπομπή δεν ήταν τελικά διαθέσιμος.
«Θέλω πίσω τα λεπτά»
Στο κλείσιμο του περιστατικού, ο Κουσουλός σχολίασε με χιούμορ, αλλά και εμφανή δυσαρέσκεια, πως θέλει πίσω τα λεπτά που τελικά δεν αξιοποιήθηκαν.
Το σκηνικό σημειώθηκε μόλις στην τρίτη εκπομπή των «Αποκαλύψεων» για τη φετινή χρονιά, με τον παρουσιαστή να συνεχίζει την τηλεοπτική του παρουσία μέσα από θεματολογία και ρεπορτάζ που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









