Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αστεράτες… τηλεφωνήτριες

Σοφία (Κουρτίδου) η μία, Σοφία (Μουτίδου) κι η άλλη… Οι δύο (από τις τέσσερις) υπέροχες κυρίες της εκπομπής του Open «The Booth», με τις οποίες επικοινωνούν live οι τηλεθεατές και κουβεντιάζουν τα προβλήματά τους on air, άνοιξαν τα… χαρτιά τους στο «Enjoy», αποκαλύπτοντας αρχικά πως ο τηλεοπτικός τηλεφωνικός θάλαμος μπορεί να είναι ανοιχτός στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και τη χειμερινή περίοδο.

Και γιατί όχι, αφού οι «τηλεφωνήτριες» καταγράφουν ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen.

Μιλώντας στο ένθετο της «κυριακάτικης δημοκρατίας» η Σοφία Κουρτίδου ξέσπασε κατά των ανθρώπων που κάνουν bullying τη σήμερον ημέρα. «Βαρέθηκα τους ανθρώπους που σχολιάζουν και κριτικάρουν τους άλλους με τόση ευκολία για τα παραπανίσια κιλά τους και το κάνουν με κακεντρέχεια, σαν να ευχαριστιούνται που δημιουργούν στον άλλον στενοχώρια. Απορώ με αυτούς τους ανθρώπους… Θέλουν να βλέπουν χαρούμενους ανθρώπους γύρω τους ή λυπημένους; Νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, με τις κακίες που ξεστομίζουν; Δηλαδή, αν δουν έναν άνθρωπο να έχει τριχόπτωση και να του πέφτουν τα μαλλιά, τι θα του πουν, “φίλε, θα μείνεις φαλακρός”; Εχω ακούσει φράσεις του τύπου “το τρώμε όλο το φαγητό μας, βλέπω”, “τα πήραμε τα κιλάκια μας”… Ντρέπομαι όταν τις ακούω! Θα λέγαμε σε κάποιον αντίστοιχα “τα χάσαμε τα μαλλάκια μας”;» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και performer.

«Το bullying το κάνουν άνθρωποι που είναι ανασφαλείς και δεν έχουν αποδεχτεί εκείνοι πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι που έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους δεν ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, αλλά έχουν επίκεντρο τη δική τους ζωή. Ούτε σχολιάζουν τα κιλά του διπλανού τους, γιατί έχουν πιο εποικοδομητικά πράγματα να κάνουν» πρόσθεσε η Σοφία Κουρτίδου.

Τα στάνταρ

Από την άλλη μεριά, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε στους Ελληνες με σπουδές που φεύγουν στο εξωτερικό ως οικονομικοί μετανάστες. «Ειλικρινά, δεν ξέρω αν η πανδημία επιδείνωσε τη φυγή προς το εξωτερικό. Η επαγγελματική μετανάστευση νομίζω πως δεν σταμάτησε ποτέ. Άνθρωποι πάντα έφευγαν και θα φεύγουν για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον σε άλλη χώρα. Αυτό έχει να κάνει με τα στάνταρ που θέτει καθένας για τον εαυτό του, αλλά και με τις ευκαιρίες που δίνει κάθε χώρα στους πολίτες της. Για να μη χάνουμε ανθρώπους προς τα έξω πρέπει να μπορούμε να τους δίνουμε την ευκαιρία να καταφέρουν αυτά που μπορούν να κάνουν εδώ» τόνισε.

Η γνωστή ηθοποιός και youtuber αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας πως δεν δίνει καμία σημασία σε αυτό το θέμα.

«Δεν ξέρω αν είμαι όμορφη γυναίκα, αυτό θα ήθελα να είμαι. Η μεταμόρφωση αποτελεί μέρος της ζωής μου λόγω της δουλειάς μου, και έτσι, κάθε φορά που αλλάζω την εικόνα μου, είμαι πολύ χαρούμενη. Ο εαυτός μου όμως δεν είναι αυτός. Είμαι ατημέλητη, εντελώς χύμα και στο βάθος κακόγουστη. Κάνω μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθώ σε μια κατάσταση! Η φύση μου είναι εντελώς άλλη. Η αυτοπεποίθηση είναι μια σκληρή δουλειά με τον εαυτό σου και πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι αυτονόητα θα έπρεπε να την έχουν. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι εύκολο ή ότι εγώ την έχω. Χιλιάδες σκέψεις μάς εμποδίζουν από το να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είναι μία μάχη καθημερινή» είπε με ειλικρίνεια η Σοφία Μουτίδου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...