Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Η 23χρονη Ιωάννα Κιοσέ αποκαλύπτει το άγριο παρασκήνιο στο «GΝΤΜ3»: «Έψαχναν αφορμή να με κόψουν»

Πήγε στο «Greece’s Next Top Model 3», πήρε τέσσερα «ναι» από τους κριτές κατά τη διάρκεια των οντισιόν, αλλά γύρισε την πλάτη στους Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Αγγελή Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί και στην παραγωγή του reality που θα προσγειωθεί και φέτος στις μικρές μας οθόνες!

Ο λόγος για την 23χρονη Ιωάννα Κιοσέ, η οποία μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» και αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τον νέο κύκλο του reality!

Η ίδια μάλιστα τα λέει όλα χωρίς να μασά τα λόγια της. Για το τηλεφώνημα που δέχτηκε, το «φλερτ» της παραγωγής στο πρόσωπό της προκειμένου να απογειώσει κι άλλο την τηλεθέαση. Μάλιστα, δεν διστάζει να στείλει και ένα μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους, που στέρησαν το δικό της όνειρο…

Screenshot 3

Γιατί αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο «GΝΤΜ3»;

Δήλωσα συμμετοχή διότι από παιδί ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο του μόντελινγκ! Παρά τις ατυχίες που είχα στο παρελθόν σε αυτό το κομμάτι, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο παιχνίδι. Παρακολούθησα τους προηγούμενους κύκλους και θαύμαζα την κριτική επιτροπή αλλά και τα κορίτσια στις δοκιμασίες που περνάγανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πήγες στις οντισιόν, πήρες τέσσερα «ναι» από τους κριτές για να περάσεις στην επόμενη φάση, αλλά δεν συνέχισες! Γιατί;

Όντως, πήρα τα 4 «ναι» από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τους άρεσα πραγματικά πάρα πολύ! Ήταν μεγάλη μου χαρά να βλέπω όλους τους κριτές να είναι απέναντί μου και να μου δίνουν τόσο μεγάλη χαρά με τα σχόλιά τους. Στη αρχή φοβόμουν ότι τα τατουάζ μου θα τους επηρεάσουν αρνητικά, αλλά άκουσα πολύ καλά σχόλια και δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής! Όμως μια μέρα πριν από τα bootcamp τσακώθηκα με την παραγωγή για κάτι που έπρεπε να έχω ενημερωθεί μέρες πριν και έφυγα!

Screenshot 1 2

Τι ήταν αυτό;

Είδαν διάφορα σχόλια και άρθρα για μένα στα social media, τα οποία τα θεώρησαν χυδαία. Επειδή ο καθένας ανεβάζει ό,τι του «καπνίσει», λες και είναι δικό μου φταίξιμο, μου ζήτησαν τελευταία στιγμή να κατέβουν αλλιώς δεν θα συνέχιζα στο bootcamp! Πραγματικά αυτό με εξόργισε και νόμιζα ότι έψαχναν αφορμή να με κόψουν. Ποιος άνθρωπος μπορεί μέσα σε 12 ώρες να βρει άκρη και να κατεβάσει αυτά τα άρθρα; Και για κάτι που δεν φέρω ευθύνη; Αυτό το παράπονό μου το μοιράζομαι δημόσια και πραγματικά δεν φοβάμαι που το λέω, γιατί έχασα μια ευκαιρία άδικα.

Νιώθω πολύ αδικημένη! Μου είπαν ή θα γίνει αυτό ή έλα στο bootcamp να σε κόψουμε! Έτσι αποφάσισα να τα βροντήξω! Είναι απαράδεκτο από μια τόσο μεγάλη παραγωγή να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές! Νόμιζα ότι υπάρχει επαγγελματισμός, αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Έχεις καταλάβει τελικά ποιο είναι το κριτήριο σε τέτοιου είδους reality μόδας για να προχωρήσει μια κοπέλα;

Χρειάζεται πείσμα και σίγουρα να έχεις υπομονή γι’ αυτά που θα ακούσεις και θα δεις. Εγώ πήγα αποφασισμένη και έχοντας γερό στομάχι για να ακούσω ακόμη και την απόρριψη. Έπειτα απ’ όλα αυτά που έγιναν, ειλικρινά δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό κριτήριο για να προχωρήσει μια κοπέλα και να διεκδικήσει το όνειρό της σ’ ένα reality μόδας.

Οι νικήτριες των προηγούμενων «GNTM» σου άρεσαν;

Πέραν από την Ειρήνη Καζαριάν δεν μου άρεσε ποτέ καμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι!
Η Ειρήνη έχει προσωπικότητα, είναι χαμηλών τόνων και δεν της αρέσει να «δείχνεται». Μαγκάκι και μια κατηγορία μόνη της, που ποτέ δεν μπλέχτηκε σε ίντριγκες για να φανεί.

Είσαι ένα κορίτσι που ασχολείται πάρα πολύ με τις φωτογραφίσεις και το Ιnstagram. Θα κυνηγήσεις το δικό σου όνειρο; Και τι είναι αυτό που σε εξιτάρει στον χώρο της μόδας;

Φυσικά θα το κυνηγήσω το όνειρό μου! Δεν γεννήθηκε ακόμα κάποιος που θα μου κόψει τα όνειρα ή θα με κάνει να σταματήσω αυτό που θέλω να κάνω! Ζούμε στην εποχή που τα social media βοηθούν στο να γίνεις «κάτι», οτιδήποτε και αν είναι αυτό, είτε influencer είτε rapper ή μοντέλο!

Με λίγη καλή διαχείριση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης νομίζω μπορεί κάποιος να καταφέρει τα πάντα.

Screenshot 2

Ποια είναι τα δικά σου πρότυπα στους άντρες. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το top3 στην εγχώρια showbiz;

Έχουμε πολλούς ωραίους άντρες στην Ελλάδα! Μου βάζετε δύσκολα αλλά θα σας πω! No1 Κωνσταντίνος Αργυρός, No2 Νίκος Βέρτης, No3 Πέτρος Ιακωβίδης.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...