Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Μανούλα στα 49 της η Τζένη Μπαλατσινού

Το 2020, χρονιά «εφιάλτης» για τον υπουργό Υγείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα κλείσει ως φαίνεται ως η καλύτερη του Βασίλη Κικίλια. Γίνεται πατέρας οσονούπω.
Το πρώτο του παιδί αναμένεται στο τέλος ή το πολύ στις αρχές του νέου χρόνου.

Η είδηση ότι η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος, και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, «εξέπληξε ευχάριστα» όλους τους φίλους του ζευγαριού, που φυσικά γνώριζαν ότι ο Βασίλης και η Τζένη ήθελαν πολύ ένα παιδί. Η Τζένη, παρότι κοντεύει στα πενήντα της, είναι ήδη 49 ετών, και ενώ έχει ήδη γευτεί τη μητρότητα τρεις φορές, θέλησε να ξαναμπεί στην ωραία αυτή διαδικασία, χάρη του έρωτά της για τον υπουργό Υγείας.

Έναν έρωτα που πέρασε από αρκετά κύματα δοκιμασίας, καθώς χώρισαν και ξανάσμιξαν, σε μικρό χρονικό διάστημα, πριν από τον γάμο τους φυσικά. Ο Βασίλης και η Τζένη όμως τα κατάφεραν και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Σήμερα, δεκατέσσερις μήνες μετά, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όλοι θυμούνται, οι παριστάμενοι φυσικά, τον όμορφο γάμο τους, μια Κυριακή στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Εμη Πανουσοπούλου. Με νυφικό φόρεμα Zeus & Dione, η Τζένη, συνοδευόμενη από τον γιο της Μάξιμο, παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια.

Διακριτικά λοιπόν, όπως χειρίστηκαν τον γάμο τους, διαχειρίστηκαν και το θέμα του baby boom.

Το ανακοίνωσαν όταν πια άρχισε να φαίνεται η εγκυμοσύνη.

«Δώρο Θεού»

Με ένα μήνυμα λιτό και άμεσο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε στο Instagram ότι η οικογένειά τους με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού μεγαλώνει, κι ετοιμάζονται γεμάτοι αγάπη κι ευγνωμοσύνη να υποδεχθούν σε λίγους μήνες το παιδί τους.

Το post στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει.

Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Λίγα λεπτά αφότου γνωστοποίησε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης, η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε το δικό της μήνυμα με δική της ανάρτηση, μια κοινή τους φωτογραφία δηλαδή, με λεζάντα:

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη».

φ1 Βασική Balatsinou

Η σύζυγος Κικίλια πέρασε το καλοκαίρι της στην αγαπημένη της Πάτμο και φέτος. Αντιθέτως, ο υπουργός έκανε ολιγοήμερες διακοπές, καθώς ο κορονοϊός δεν του άφησε κανένα περιθώριο ξεκούρασης.

Ο Βασίλης Κικίλιας ως υπουργός Υγείας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσης της δημόσιας υγείας. Ολόκληρο το καλοκαίρι περιόδευε στα νοσοκομεία και συμμετείχε συντονίζοντας συσκέψεις για τη δημόσια υγεία.

Δυσκολίες

Μια απίστευτα απαιτητική περίοδος, δηλαδή, που σφράγισε το ζευγάρι με αρκετές δυσκολίες. Από την άλλη, η Τζένη Μπαλατσινού, ούσα έγκυος όπως προκύπτει τελικά, ταξίδεψε με χίλιους κόπους, μια και απαγορεύονταν τότε οι απευθείας πτήσεις προς τις ΗΠΑ, για να συμπαρασταθεί στην κόρη της που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Λος Αντζελες, στις αρχές του περασμένου Ιουλίου.

Λαχτάρισε τότε η εγκυμονούσα Τζένη, αφού η μεγάλη της κόρη Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.

Μόνο εκείνη ξέρει πώς πραγματικά βίωσε εκείνες τις ώρες όπου έπρεπε εσπευσμένα να μπει στα αεροπλάνα για να φθάσει στο πλευρό της Αμαλίας.

Όμως τα άσχημα πέρασαν, η Αμαλία ανάρρωσε και τώρα χαίρεται μαζί με τη μητέρα της την είδηση του ερχομού ενός αδελφού ή μιας ακόμα αδελφούλας.

Υπενθυμίζεται πως η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά -την Αμαλία, την Αλεξάνδρα που γιόρταζε χθες και τον Μάξιμο- από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...