Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;

Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της δημοσιογράφου Ρούλας Καρπουζλή

Η δημοσιογράφος Ρούλα Καρπουζλή, γνωστή για την αισθητική της και τη διαχρονική της παρουσία στον χώρο του lifestyle,

Chic lunch με φόντο την Ακρόπολη

Το weekend η Μύκονος και οι Σπέτσες είχαν την...

Μαρία Αλεξάνδρου: «Σεξιστής» ο Μεγάλος Αδελφός

«Κεραυνοί» από τη Μαρία Αλεξάνδρου για το «Big Brother». Η σέξι showwoman, η οποία είχε κάνει γνωστό πριν από αρκετούς μήνες ότι δήλωσε συμμετοχή στο reality του Σκάι, καταγγέλλει τώρα μέσω της «Espresso» την παραγωγή του παιχνιδιού για bullying και σεξιστική συμπεριφορά.

  • Από τον
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Παράλληλα μας αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε σχέση με έναν από τους πλέον εκκεντρικούς παίκτες του «Big Brother» της νέας εποχής, το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος δήλωσε εξαρχής πως θέλει να κάνει τον χαμό στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ήταν στα τέλη Ιανουαρίου, πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε μέσα από το facebook πως η Μαρία Αλεξάνδρου θα πάρει μέρος στο νέο «Big Brother», που ετοιμαζόταν τότε. Η ανακοίνωση είχε γίνει κατά τη διάρκεια εξόδου της showwoman με τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκείνη δεν είχε πει κάτι σχετικό. Σήμερα, όμως, η ίδια ισχυρίζεται έξαλλη ότι της έγινε bullying όταν πέρασε από κάστινγκ, με ερωτήσεις για τα προσωπικά της που την προσέβαλαν.

«Μου έστειλαν μήνυμα από την παραγωγή του “Big Brother” ότι ήθελαν να περάσω από κάστινγκ. Πήγα, λοιπόν, κι έδωσα συνέντευξη, αλλά από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι οι άνθρωποι της παραγωγής με τους οποίους μίλησα μου έκαναν bullying και με προσέβαλαν» αναφέρει η Μαρία Αλεξάνδρου στην «Espresso» και συνεχίζει: «Μου έκαναν προσβλητικές ερωτήσεις, όπως αν έχω κάνει πλαστικές στο στήθος και στα οπίσθια μου. Ακόμη με ειρωνεύτηκαν για το ντύσιμό μου, ρωτώντας με αν έτσι θα κυκλοφορώ και μέσα στο σπίτι. Οι ερωτήσεις που μου έκαναν ταίριαζαν για το “GNTM” περισσότερο και όχι για ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε παίκτη».

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όπως ισχυρίζεται η showwoman, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ, τα… βρόντηξε και έφυγε την ώρα της συνέντευξης. «Οι άνθρωποι που έκαναν το κάστινγκ είχαν απέναντί μου ύφος χιλίων καρδιναλίων. Δεν το άντεξα όλο αυτό και σηκώθηκα και έφυγα» μας αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκαλύπτει την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη, παίκτη που μπήκε στο «Big Brother» τελευταία στιγμή.

«Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής! Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια κι ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας, αλλά και με τη μητέρα του, που με αγαπά πολύ» εξομολογείται η Μαρία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img