Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ανάβει φωτιές η Μικαέλα Φωτιάδη στα Κουφονήσια στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξανδρου Σπυριλιώτη

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της Μικαέλας Φωτιάδη και του Αλέξανδρου Σπυριλιώτη στα Κουφονήσια.

Ο φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι επάνω σ’ ένα φουσκωτό σκάφος την ώρα που ετοιμάζεται για μια βόλτα στα ανοιχτά, πιθανότατα προς αναζήτηση κάποιας ερημικής, παραδεισένιας παραλίας.

Στα «κλικ» η Σταρ Ελλάς 2015, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του «GΝΤΜ» στο Star, βάζει… φωτιά στη φαντασία με το σούπερ αποκαλυπτικό μαγιό της.

Να θυμίσουμε ότι η σχέση της Μικαέλας με τον Αλέξανδρο έγινε γνωστή αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της Γιάννη Μπορμπόκη, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Πρώτη εκείνη δημοσιοποίησε στο Instagram τον περασμένο Ιούνιο μια κοινή φωτογραφία τους από τη Μύκονο, όπου είχαν βρεθεί τότε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ακολούθησε στις αρχές Ιουλίου η πρώτη τους κοινή κοσμική εμφάνιση σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας κι έπειτα η απόδρασή τους στα Κουφονήσια πριν από λίγο καιρό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα