Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έλυσε την παρεξήγηση με τον Αρναούτογλου: «Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop» (video)

Την απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε στον «αέρα» του «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε προχθές, μετά τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Alpha από την ίδια, τον Δημήτρη Παπανώτα και τα άλλα μέλη του πάνελ για το photoshop στην αφίσα της ραδιοφωνικής εκπομπής του «Αρνι» σε συνδυασμό με το πραγματικό βάρος του.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ρίξει τους τόνους και τόνισε πως μίλησε με τον συνάδελφό της, λύνοντας μεταξύ τους την παρεξήγηση. «Γρηγόρη μου, είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό, προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου, που τα έχεις και καλά κάνεις και ποτέ δεν τα έκρυψες, έτσι σε αγαπάμε, έτσι σε ξέρουμε. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop» είπε χαρακτηριστικά.

«Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη χθες με μηνύματα, αλλά ήθελα να το πω για να το ξέρει και ο κόσμος. Εγώ θέλω να το κλείσω γιατί έμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει και είδα και σε άλλες εκπομπές να παίζουν την απάντηση χωρίς το αρχικό απόσπασμα. Εγώ, Γρηγόρη, σε αγαπώ, σε εκτιμώ και σ’ το δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=CUJQaWmzL-E&feature=emb_title

Ο Γρηγόρης, από την πλευρά του, σχολίασε το θέμα στην κάμερα του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1.

«Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δεν χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο. Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα, που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια…»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα