Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Τα εσώψυχα της Φαίης στη μάχη της… τηλεθέασης

Οι προσωπικές εξομολογήσεις της Φαίης Σκορδά δίνουν και παίρνουν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τώρα που η «πίτα» της τηλεθέασης έχει μοιραστεί σε έξι κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με αποτέλεσμα η θεαματικότητα να συρρικνώνεται.

Πρώτη φορά στα χρονικά η δημοφιλής παρουσιάστρια βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασής της να πέφτουν στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο, και έτσι η ίδια προσπαθεί να αγγίξει «ευαίσθητες χορδές» της νοικοκυράς που τη βλέπει από το σπίτι.

Η Φαίη -δίχως άλλο- νιώθει την… ανάσα των Καινούργιου, Καραβάτου, Κουτσελίνη, Μελέτη και Μαλέσκου πλέον στην πλάτη της. Η Κατερίνα Καινούργιου, δε, με το που μπήκε τη Δευτέρα με… γκάζια στην τηλεθέαση φαίνεται ότι θα ξαναμοιράσει από την αρχή την τράπουλα της θεαματικότητας.

Με αφορμή την πρεμιέρα της, λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια άρχισε τις εκμυστηρεύσεις και έτσι οι τηλεθεατές πληροφορήθηκαν λεπτομέρειες από το πρώτο ραντεβού της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κάτι τέτοιο είχε κάνει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όταν πέρασαν χρόνια από τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο άρχισε να μιλά στη μικρή οθόνη για τον πατέρα των τριών παιδιών της. Αυτό είχε αποτέλεσμα να εξιτάρει το τηλεοπτικό κοινό και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης!

Φαίνεται λοιπόν πως τα εσώψυχα της Φαίης Σκορδά «πάνε πακέτο» με την τηλεθέαση, παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες της Κόνι Μεταξά και του Δημήτρη Μοθωναίου.

Η ίδια, έπειτα από ερώτηση τηλεθεατή αν έχει «πειράξει» τη μύτη της, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει προβεί σε αισθητική διόρθωση, εξηγώντας πως δεν έχει κάνει πλαστική, διότι φοβάται μήπως το αποτέλεσμα αλλάξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«Δεν έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που έκανα» είπε on air με τσαχπινιά η Σκορδά και συνέχισε: «Υπάρχει μία μέθοδος, το ανακάλυψα πριν από ενάμιση χρόνο και το έκανα πρώτη φορά: Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών. Εχω κάνει αυτή τη μικρή διόρθωση με δύο τσιμπηματάκια».

Την επόμενη ημέρα η Φαίη, βλέποντας τον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, έβγαλε στον αέρα τις ψεύτικες βλεφαρίδες της για να αποδείξει ότι δεν αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας.

Η μία μέρα διαδέχεται την άλλη, η Φαίη βλέπει το 11% και συνεχίζει να μιλά για τη ζωή της. «Καλά, εγώ χθες έμεινα από βενζίνη. Ντρέπομαι που το λέω, έμεινα από βενζίνη! Πήγα τον μεγάλο μου γιο στο πόλο, τον άφησα και έφυγα για να πάω να τον πάρω στις 7. Έναν δρόμο κάτω από το σπίτι μου σταματάει το αυτοκίνητο. Ευτυχώς, σταμάτησε σε ένα καλό σημείο. Ήρθε μία φίλη, πήγε σε ένα βενζινάδικο που ήταν ακριβώς δίπλα, στα 600 μέτρα, και έφερε. Λέω, τώρα αν υπάρχει κάπου φωτογράφος και με δει στον δρόμο με το μπιτόνι να πιέζω να μπει μέσα η βενζίνη, τι θα λέει… Μια χαρά, όμως, τα κατάφερα» είπε η παρουσιάστρια, λες και οι τηλεθεατές έχουν αγωνία για τα ευτράπελα στην καθημερινότητά της.

Η παντρειά Νο 2

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από λίγες ημέρες και σχετίζεται με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου (όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», δεν θα αργήσει να έρθει, με εκείνη νύφη στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου), έπειτα από ερώτηση τηλεθεατή!
«Εάν θα ξαναπαντρευτώ… Δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου, αυτή είναι η μεγάλη μου προτεραιότητα. Οπότε με αυτό νομίζω ότι απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω “ναι” ή “όχι”. Πάντως, όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο» εξομολογήθηκε και άρχισε αμέσως το σούσουρο!

Επειδή όμως η… συνταγή με την κατάθεση των εσώψυχών της θέλει και εναλλαγές, έριξε και μια ζεϊμπεκιά πρωινιάτικα – έτσι, για να μερακλώσουμε. Το κοινό για τα… σεκλέτια της την αντάμειψε με πρωτιά την Πέμπτη το πρωί, την ημέρα της εορτής της, και η τηλεθέαση έφτασε στο δυναμικό το 13,9%.

Αυτή τα νούμερα είδε η Φαίη Σκορδά και πήρε φόρα στη γιορτή της… Πάσα τής έδωσε η Λίτσα Πατέρα, που αποκάλυψε το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της! Η αστρολόγος εντυπωσιάστηκε από το κόσμημα που φορούσε στον λαιμό της η παρουσιάστρια και, παρά το γεγονός ότι η Φαίη δεν είπε τίποτα, το χαμόγελό της πρόδωσε την αλήθεια!

Τα άστρα λένε

Μάλιστα, εκείνη είπε στην Πατέρα μετά την αποκάλυψη «είσαι απίστευτη», ενώ η αστρολόγος τής απάντησε: «Σε βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη. Κάτι βλέπω ότι έρχεται… Μακάρι, με το καλό! Αυτό το κόσμημα δεν είναι τυχαίο. Δεν φοράς τίποτα άλλο και φοράς αυτό το διαμαντάκι!», αφήνοντας υπονοούμενα ότι έρχεται γάμος!

Τι τραβάνε τελικά και αυτά τα κορίτσια της τηλεόρασης με τον ανταγωνισμό! Η τηλεθέαση τελικά «περνά» και από εξομολογήσεις καρδιάς.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...