Θεραπεία με laser για μόλις πέντε λεπτά που εκτοξεύει τη γυναικεία λίμπιντο

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Lasers in Medical Sciences» υποστηρίζει ότι θεραπεία με λέιζερ που διαρκεί μόλις πέντε λεπτά και δεν προκαλεί πόνο μπορεί όχι μόνο να αυξήσει τη λίμπιντο των γυναικών, αλλά και να τις βοηθήσει να έχουν περισσότερους οργασμούς.

Πρόκειται για την αποκαλούμενη «fractional CO2 laser» τεχνική, η οποία βασίζεται στον «βομβαρδισμό» του εσωτερικού του γυναικείου κόλπου με δεσμίδες φωτός, με στόχο να βελτιωθεί η λειτουργία του. Ειδικότερα, η έρευνα βασίστηκε στη δοκιμή της συσκευής λέιζερ από 50 εθελόντριες που βρίσκονταν στην εμμηνόπαυση και τη σύγκριση των αποτελεσμάτων με αυτά γυναικών που χρησιμοποιούσαν ειδικές κρέμες.

Διαπιστώθηκε ότι η εκπομπή ακτινοβολίας του λέιζερ προκαλούσε μικροσκοπικές πληγές στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου, οι οποίες όμως δεν συνοδεύονταν από πόνο.
Οι «μικροπληγές» αυτές προκαλούσαν την αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου, το οποίο αύξανε την ελαστικότητα του κόλπου. Επίσης, για τη γρήγορη επούλωσή τους αυξανόταν η ροή του αίματος στο σεξουαλικό όργανο.

Αυτά είχαν ως συνέπεια να αυξηθεί κατά 45% η λίμπιντο στις γυναίκες, οι οποίες υποβλήθηκαν στη θεραπεία με λέιζερ. Επίσης, αυξήθηκε κατά 56% η σεξουαλική διέγερσή της, η οποία μπορούσε να οδηγήσει σε οργασμό, συχνά σε περισσότερους από έναν. Αντίθετα, στο γκρουπ των γυναικών που αποτελούσαν την «ομάδα ελέγχου» και είχαν χρησιμοποιήσει ειδικές κρέμες, η λίμπιντό τους αυξήθηκε κατά 30%.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ