Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έφτασε με καΐκι στο νησί όπου παντρεύτηκε τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου

«Κάποια μέρα θα σμίξουμε όλοι και θα ‘ναι η χαρά ζωντανή» λένε οι στίχοι μιας από τις τελευταίες επιτυχίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Και να που έφτασε λοιπόν αυτή η μέρα για την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

φ8 17

Ήταν το Σάββατο, που παντρεύτηκε στις Σπέτσες τον αγαπημένο της δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου σε μια παραμυθένια τελετή που είχε άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου, καθώς περιελάμβανε καΐκια, άμαξες, ακόμη και χορούς στο προαύλιο της εκκλησίας, θυμίζοντας έντονα σκηνές από κλασικές ταινίες, όπως «Η νεράιδα και το παλικάρι».
Μπορεί να είχε γίνει γνωστό με σχετικές δηλώσεις του πατέρα της νύφης Γιάννη Ζουγανέλη

ότι η κόρη του και ο γαμπρός του είχαν αποφασίσει ν’ αναβάλουν τον γάμο τους -που είχαν προγραμματίσει αρχικά στην Αθήνα- εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για την πανδημία, ωστόσο οι δύο νέοι αιφνιδίασαν τους πάντες πραγματοποιώντας τελικά σε στενό κύκλο την ιερή ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Ζωγεριά, με την όμορφη Ελεωνόρα να φτάνει στον προορισμό της με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων που έπαιζαν παραδοσιακές μελωδίες.

φ7 17

Δίπλα της ήταν ο ευτυχής πατέρας της, ο οποίος τη βοήθησε να κατέβει στην προβλήτα και την παρέδωσε στον Σπύρο που την περίμενε με ανυπομονησία. Η μητέρα της νύφης Ισιδώρα Σιδέρη παρακολουθούσε συγκινημένη τη σκηνή μαζί με τη μητέρα του γαμπρού και τους λιγοστούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας με την αγαπημένη του, βουλευτή Ολγα Κεφαλογιάννη.

Η Ελεωνόρα έλαμπε μέσα στο νυφικό που δημιούργησε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη, το οποίο αναδείκνυε άψογα το μπούστο της και είχε ένα υπέροχο πέπλο. Ιδιαίτερα κομψός ήταν και ο Σπύρος, που επέλεξε λευκό κοστούμι.

φ6 22

Το ζευγάρι αντάλλασσε βλέμματα αγάπης κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, στο οποίο συμμετείχαν τέσσερις κουμπάροι. Ανάμεσά τους, ο καλός φίλος και συνάδελφος του γαμπρού Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά και η Sunny Μπαλτζή, που -όπως έγραψε πρώτη η «Espresso»- έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία του ζευγαριού αφού ήταν εκείνη που τους σύστησε στο μπαράκι που διατηρεί στα βόρεια προάστια.

Μετά το τέλος του μυστηρίου η ερμηνεύτρια και κριτής στο «Voice» και ο γνωστός δικηγόρος χόρεψαν έξω από το εκκλησάκι με τη συνοδεία των παραδοσιακών οργάνων, καθώς είναι και οι δύο λάτρεις των παραδόσεων, με τους παρευρισκομένους να τους καμαρώνουν και να χειροκροτούν.

φ1 2020 10 12T103800.408

Στη συνέχεια το νιόπαντρο ζευγάρι κατευθύνθηκε προς την άμαξα που το περίμενε, προκειμένου να τομεταφέρει στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Εμείς να ευχηθούμε βίο ανθόσπαρτο και (σύντομα!) καλούς απογόνους.

eleonora

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...