Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025

«Big Brother»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποψινή πρεμιέρα του...

Μαρίνος Αγαπίου: Εντυπωσιάζει το νέο του music video που γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής, Μαρίνος Αγαπίου συνεχίζει να κάνει...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές...

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Πένυ Σκάρου: Ψυχή από ατόφιο «χρυσάφι»

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Το εξωφρενικό ποσό που ζήτησε γνωστή παρουσιάστρια για να συμμετέχει στο J2US (video)

Ενώ πλησιάζει η ώρα για την μεγάλη πρεμιέρα του J2US στο Open, αύριο στις 21:00, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα μίλησε για την ικανότητα του να μαζέψει την επιτυχημένη αυτή πληθώρα καλλιτεχνών και celebrities γι’ αυτό το μουσικοχορευτικό show. Επίσης αναφέρθηκε στα άτομα που βρέθηκαν πολύ κοντά, αλλά τελικά δε θα απολαύσουμε στο show και έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη!

O γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε την εξωφρενική αμοιβή των 6.000 ευρώ το επεισόδιο που ζήτησε διάσημη παρουσιάστρια για να λάβει συμμετοχή στο J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε συγκεκριμένα: «Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Φυσικά και αμείβονται οι παίκτες στο J2US. Οι περισσότεροι επιλέγουν ένα ποσοστό από την αμοιβή τους να πηγαίνει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι φέτος το J2US θα δώσει όλα τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά.

Πέρυσι δώσαμε χρήματα για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο Παίδων, φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά, κάθε παίκτης έχει την επιλογή να επιλέξει που θέλει να πάει ένα μέρος της αμοιβής. Τώρα, διαπραγμάτευση και παζάρια είχαμε πάρα πολλά.»

Τη στιγμή που ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου για το ποιος ήταν αυτός που απαίτησε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε: «Ήταν μια παρουσιάστρια που μου είπε ότι “εγώ για να έρθω, θέλω 6.000 ευρώ το επεισόδιο” και λέω “τι; Να κάτσω εγώ να τραγουδάω που μου αρέσει κιόλας”; Ήταν μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Λέω “βγάλτε ένα μηδενικό για αρχή”. Έπαθα σοκ»  τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...
spot_img
spot_img