Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χριστοπούλου, Παπαγεωργίου και Ηλιάκη απαντούν στις κατηγορίες του Πάνου Καλλίτση

Για βλάβη της προσωπικότητάς της κάνει λόγο σε δελτίο Τύπου η πρώην σύζυγος του hairstylist.

Μαίνεται ολοένα και πιο άγριος ο δικαστικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καλλίτση και της Ελενας Χριστοπούλου, μετά το επεισοδιακό διαζύγιό τους που ταρακούνησε την εγχώρια showbiz, τον Απρίλιο του 2018.

Μετά τη μήνυση του γνωστού hairstylist κατά της πρώην συζύγου του, της παρουσιάστριας Μαρίας Ηλιάκη και του γνωστού μοντέλου Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που είχαν καταθέσει υπέρ της, και τις ποινικές διώξεις που άσκησε σε βάρος τους η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, οι τρεις γυναίκες αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να τοποθετηθούν δημόσια.
Μέσω των δικηγόρων τους έδωσαν στη δημοσιότητα τρία δελτία Τύπου με τα οποία απαντούν στις κατηγορίες του Πάνου Καλλίτση. Στην ανακοίνωσή της η coach μοντέλων Ελενα Χριστοπούλου εξηγεί αρχικά γιατί ως τώρα δεν μίλησε δημόσια για τη διαμάχη της.

«Από την έναρξη της αντιδικίας με τον κ. Καλλίτση κατά το έτος 2017 μέχρι και σήμερα πάγια θέση και στάση μου υπήρξε η μη δημοσιοποίηση των προσωπικών μας δεδομένων. Διατήρησα ήπιους τόνους σε αντίθεση με την πρακτική της άλλης πλευράς, σεβόμενη απόλυτα τις εκκρεμούσες διαδικασίες και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, πάρα ταύτα δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη έμμεσης τυχόν απόδοσης των όσων μονομερώς δημοσιεύονται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες» αναφέρει η 44χρονη κριτής του «My Style Rocks» και συνεχίζει:

«Στο πλαίσιο αυτής της στάσης μου και συνειδητής επιλογής, δεν δημοσιοποίησα αποφάσεις που με δικαιώνουν και συγκεκριμένα τη δικαστική απόφαση διαζυγίου που εκδόθηκε πρωτοδίκως τον Αύγουστο του 2020 με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή μου και απορρίπτεται η ανταγωγή του κ. Καλλίτση».

Η κυρία Χριστοπούλου υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση στοιχείων της δικαστικής διαμάχης έχει στόχο να την πλήξει:

«Ομοίως δεν δημοσιοποίησα το ότι η μήνυσή του περί δήθεν απόπειρας απάτης σε δικαστήριο απορρίφθηκε αρχικά ως αβάσιμη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά τον χρόνο έκδοσης της σχετικής διάταξης. Μετά όμως και από τα πρόσφατα εκτενή δημοσιεύματα και δηλώσεις από την πλευρά του κ. Καλλίτση σχετικά με την ποινική διαδικασία η οποία εκκρεμεί επί της οποίας δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη, είναι αδύνατον να ανέχομαι περαιτέρω την ύπαρξη αυτών, καθώς παραβιάζουν κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου, γίνονται για ευνόητους λόγους σκοπιμότητας από την πλευρά του και αποσκοπούν στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και τη βλάβη της προσωπικότητάς μου».

Τέλος, στη δήλωσή της η κυρία Χριστοπούλου υπενθυμίζει ότι ως σήμερα έχει κινηθεί δικαστικά μόνο για να ζητήσει προσωπικά αντικείμενα τα οποία, όπως λέει, παρακρατεί ο κ. Καλλίτσης, και δεν έχει κινήσει άλλες διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.
Οι κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των τριών γυναικών της showbiz ασκήθηκαν για απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο διάσημος κομμωτής για την ψευδή, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, αγωγή που κατέθεσε εναντίον του το 2018 η Ελενα Χριστοπούλου, στην οποία του αποδίδει ότι της υπεξαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα!

Η πλευρά Χριστοπούλου υποστηρίζει στην αγωγή της με την οποία διεκδικεί αποζημίωση ύψους 205.000 ευρώ ότι την περίοδο των capital controls είχε δώσει στον Πάνο Καλλίτση το ποσό των 50.000 ευρώ για να τα φυλάξει, χωρίς εκείνος να της τα επιστρέψει μετά τον χωρισμό τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της. Επίσης, υποστήριζε ότι με τον ίδιο τρόπο ο πρώην σύζυγός της είχε υπεξαιρέσει κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 35.000 ευρώ, ρούχα και αξεσουάρ αξίας 20.000 ευρώ από την προσωπική της συλλογή, καθώς και τον υπολογιστή στον οποίον είχε συγκεντρωμένα τα αρχεία των πελατών της και την αξία του οποίου αποτιμούσε σε 100.000 ευρώ!

Ο γνωστός hairstylist, από την πλευρά του, είχε στραφεί όχι μόνο κατά της πρώην συζύγου του, αλλά και εναντίον των μαρτύρων της, δηλαδή την πρώην πεθερά του, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Μαρία Ηλιάκη και ακόμη μία δημοσιογράφο.

«Υπό αμφισβήτηση το ήθος και η εντιμότητά μου»

Δημόσια τοποθετήθηκαν, μέσω δηλώσεων που διένειμαν οι δικηγόροι τους, και οι δύο μάρτυρες της Ελενας Χριστοπούλου, το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, η οποία δηλώνει ότι το όνομά της εμπλέκεται σε δημοσιεύματα αναφορικά με τη διαμάχη του πρώην ζευγαριού «με τρόπο που παραβιάζει κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου».

«Έχω επιλέξει ως πάγια και αδιαπραγμάτευτη στάση μου να απέχω συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεων και απόψεών μου, καθώς η ως άνω ποινική διαδικασία εκκρεμεί και δεν έχει αποφανθεί επ’ αυτής η ελληνική Δικαιοσύνη. Πάρα ταύτα, ουδόλως επιθυμώ η στάση μου αυτή να εκληφθεί ως τυχόν ένδειξη αδυναμίας ή έστω έμμεσης αποδοχής των αναγραφόμενων» αναφέρει η Μαρία Ηλιάκη.

Παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητάς της επικαλείται και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τους ίδιους λόγους που οφείλονται στη δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής διαδικασίας, και τονίζει μέσω της νομικής πλευράς της: «Οι ανωτέρω αναφορές μού δημιουργούν έκπληξη και δικαιολογημένη πικρία, αφού θέτουν υπό αμφισβήτηση την προσωπική μου αξιοπρέπεια, το ήθος και την εντιμότητα με τα οποία πάντοτε και προς κάθε κατεύθυνση λειτούργησα. Επέλεξα συνειδητά να απέχω από την όποια δημοσιοποίηση των θέσεων μου, οι οποίες άλλωστε θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη, πλην όμως δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να εκληφθεί ως ένδειξη αδυναμίας».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...