Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τι λέει η Άλκηστις Αλεξανδράτου για την κρίση στη σχέση της με την Ντέμη Γεωργίου του «MasterChef»

Να φταίει, άραγε, το «MasterChef» που η Ντέμη Γεωργίου και η Άλκηστις Αλεξανδράτου περνούν κρίση στη σχέση τους και ζουν μακριά η μια από την άλλη; Ή μήπως το γεγονός ότι έχουν κάνει από μόνες τους τη σχέση τους… reality, περιγράφοντας στις κάμερες χαρτί και καλαμάρι τα τεκταινόμενα στην προσωπική τους ζωή;

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην παίκτριας του τηλεοπτικού διαγωνισμού του Star ότι η σύντροφός της έφυγε στην Αγγλία και ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση, ήρθε η σειρά της Άλκηστις να πει πώς έχουν τα πράγματα από την πλευρά της.

«Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου η Ντεμούλα είναι λίγο αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο, ως μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μου έγινε αυτή η πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν για ένα καλύτερο μέλλον» εξήγησε στη «Φωλιά των Κου Κου», στο Star.

«Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο. Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία, σε σχέση με κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει να έρθει κι εκείνη εδώ, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες κι εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Όμως, εκείνη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει και ασχολείται με το εστιατόριό μας, το οποίο λόγω κορονοϊού έχει και αυτό τα θέματά του. Εγώ, πάντως, έφυγα με τη σκέψη ότι προχωράει η σχέση μας κανονικά. Το ότι είμαι σε άλλη πόλη δεν σημαίνει κάτι για τη σχέση μας. Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και να έχω πάρει μετάθεση για λίγο χρόνο. Τι σημαίνει, δηλαδή; Οτι αν λείψω για έξι μήνες, θα χωρίσουμε;» συνέχισε η Αλκηστις και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα την Ντέμη, απλά εκμεταλλεύομαι μια επαγγελματική ευκαιρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας. Είναι καλύτερη σεφ από εμένα και ξέρω ότι θα αναγνωριστεί το ταλέντο της. Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες».

Μετά η Ντέμη πήρε τη σκυτάλη δηλώντας στο «Happy Day στον Alpha» πως η ίδια είναι «drama queen» και βιώνει έντονα το γεγονός της φυγής της αγαπημένης της.

«Επειδή εγώ περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου, θα ήθελα τον σύντροφό μου δίπλα μου. Δεν είπα ποτέ στην Αλκηστη να μείνει εδώ, δεν μπορείς να κρατήσεις τον άλλον πίσω όταν έχει όνειρα και θέλει να κάνει πράγματα. Το βιώνω πολύ έντονα, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μιλάμε κανονικά με την Αλκηστη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως η ίδια δεν μπορεί να αφήσει το «παιδί» της, δηλαδή το εστιατόριό της στην Ελλάδα, και να φύγει στο εξωτερικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...