Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάος στην απονομή των Κορφιάτικων βραβείων 2020 – Η απουσία της «Λενιώς», η αποχώρηση του Μπισμπίκη και η εμφάνιση του Βασίλη Σαλέα

Ο κακός χαμός στα Κορφιάτικα Βραβεία 2020, με τα έπαθλα να αλλάζουν χέρια, ηθοποιούς να αποχωρούν και τις «Άγριες Μέλισσες» να… πρωταγωνιστούν άθελά τους σε ευτράπελα εκτός Διαφανίου!

Και το κερασάκι στην τούρτα των… παρατράγουδων, παρά την αγαθή πρόθεση που είχε ο Βασίλης Σαλέας να διασκεδάσει τους παρευρισκομένους με το κλαρίνο του; Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, που κάνει λόγο για «αδικίες» κατά την τελετή των βραβείων, που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μία απουσία, λοιπόν, και μία αποχώρηση φαίνεται ότι ήταν οι αφορμές για να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε εν μέσω της πανδημίας και των μέτρων προφύλαξης από τον Covid-19!

1304 VASILIS SALEAS 26102020

Οι πρωταγωνιστές από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» Μαρία Κίτσου και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν, χωρίς να ευθύνονται, στο επίκεντρο της βραδιάς. Όχι για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους στη σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει για δεύτερη σεζόν εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά για όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Θέατρο!

0060 MARIA KITSOY 11102017

Όλα άρχισαν όταν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της εκδήλωσης, αυτό που φέρει το όνομα «Ζωή Λάσκαρη», θα πήγαινε στα χέρια της Μαρίας Κίτσου. Ωστόσο η τηλεοπτική Λενιώ, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση. Ο διοργανωτής των Κορφιάτικων Βραβείων, ενός θεσμού που τιμά και βραβεύει ανθρώπους του πολιτισμού, Δημήτρης Μουζακίτης προκάλεσε αλαλούμ αναφορικά με το τι θα γίνει με το βραβείο της Κίτσου. Υστερα από αυτό έγινε ένας μικρός χαμός!

Ο συμπρωταγωνιστής της Κίτσου στις «Άγριες Μέλισσες» Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν παρών και θα παραλάμβανε το επόμενο βραβείο, αποχώρησε! Προφανώς και η κίνηση του εξαιρετικού ηθοποιού ήταν μια έμπρακτη αντίδραση σε όσα συνέβαιναν! Οι διοργανωτές προσπάθησαν να τα… μπαλώσουν, λέγοντας πως ο ηθοποιός είχε ένα πρόβλημα στο σπίτι με τη γυναίκα του και ζήτησε να επισπευστεί η απονομή, και πως δεν γνώριζε τους κανονισμούς μετά το αλαλούμ με το βραβείο της Κίτσου, όμως μάλλον δεν κατάφεραν να πείσουν.

1113 NOYSIAS ASLANOGLOY 26102020

Οι διοργανωτές θέλησαν να διευθετήσουν το ζήτημα, όμως ήταν ήδη αργά, μια και μάταια αναζητούσαν τον Μπισμπίκη, ο οποίος, οργισμένος (και δικαιολογημένα με αυτό που έγινε με την Κίτσου), είχε αποχωρήσει! Και μέσα σε όλα αυτά ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, βλέποντας όσα συνέβαιναν, φώναζε υπερασπιζόμενος τη Μαρία Κίτσου: «Είναι απαράδεκτο. Δώστε το και στην Κίτσου». Έτσι, το βραβείο της παρέλαβε εκ μέρους της ο Μάνος Καρατζογιάννης. Ήταν όλοι τους μια «ωραία ατμόσφαιρα», που έλεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος…

1185 GIOYLIKA SKAFIDA 26102020

Μπιμπίλας στην «Espresso»: Πράγματι, έγινε ένα αλαλούμ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην «Espresso» για το αλαλούμ που προκλήθηκε. «Τα Κορφιάτικα Βραβεία είναι ένας θεσμός που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια. Το πρώτο βραβείο, που ήταν στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη, θα το έπαιρνε η Μαρία Κίτσου. Η Κίτσου είχε στείλει μήνυμα, απ’ ό,τι είπε ο κύριος Μουζακίτης, ότι θα είναι εκεί, αλλά για κάποιον λόγο δεν ήταν, με τον τελευταίο να το διαπιστώνει τελευταία στιγμή. Γι’ αυτό και είπε ότι αποσύρει το βραβείο. Δεν είπε ότι το δίνει αλλού, αλλά ότι το αποσύρει. Με το που το είπε, βλέπω τον Βασίλη Μπισμπίκη να φεύγει χωρίς να λέει τίποτε ο άνθρωπος, απλώς έφυγε. Τα επόμενα βραβεία ήταν της Διδασκάλου και του Γάλλου, με τον Λεωνίδα Κακούρη να λέει ότι θα τα παραλάβει εκείνος για λογαριασμό τους, μια και οι δύο συνάδελφοι ήταν σε γύρισμα. Σηκώθηκα εγώ και φώναξα να δοθεί και της Κίτσου και να το παραλάβει άλλος, γιατί ήταν άδικο οι άλλοι που λείπουν να το παίρνουν και η Κίτσου να μην το πάρει, όπερ και εγένετο! Πράγματι, έγινε ένα αλαλούμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

για ενθετο

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...