Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Covid… all of us! Ο κορονοϊός… διαγωνίζεται στο «J2US»! Stop στα live για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

Ο κορονοϊός «θερίζει» το «Just the 2 of Us». Μπορεί την Τετάρτη να ανακοινώθηκε ο εντοπισμός δύο κρουσμάτων στη δημοσιογραφική ομάδα του λαμπερού show του Open, ωστόσο τα επαναληπτικά τεστ που έγιναν στη συνέχεια σε όλο το team -συμμετέχοντες και συντελεστές – έδειξαν δυστυχώς περισσότερες μολύνσεις.

Ανάμεσα σε εκείνους που διαγνώστηκαν θετικοί είναι και ο Τρύφων Σαμαράς, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος, οι οποίοι τραγουδούν στο «J2US», οι τρεις πρώτοι ως διαγωνιζόμενοι και ο τέταρτος εκτελώντας χρέη coach.

Ο παραγωγός και οικοδεσπότης του show Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα live σταματούν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αφού -όπως τόνισε- πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της «Espresso» με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο δημοφιλής hair stylist, ο οποίος, πέρα από το «J2US», συμμετέχει φέτος ως beauty expert και στην εκπομπή «Style me up» του ίδιου καναλιού, μας είπε πως τα τεστ που έκανε τη Δευτέρα και την Τρίτη βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο, αμέσως μετά το τεστ της Τρίτης είχε πυρετό και ρίγη, τα οποία δεν ήταν έντονα και σταδιακά υποχώρησαν με αντιπυρετικά.

Παράλληλα, ο Τρύφων δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στην παραγωγή του «J2US» τηρούνται όλα τα μέτρα, αλλά ο ιός έχει ιδιαίτερα υψηλή μεταδοτικότητα και υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να κολλήσει κάποιος, ακόμη κι αν προσέχει πάρα πολύ.

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος ανέβασε 39 πυρετό αλλά πλέον αισθάνεται καλύτερα, έστειλε μήνυμα μέσω Instagram μετά την ανακοίνωση του θετικού αποτελέσματος στο τεστ που έκανε.

Η… ανακοίνωση

«Αγαπημένα μου παιδιά, μητέρες, πατέρες κ.τ.λ. Μόλις έκανα τεστ κορονοϊού και για να μην έχουμε ντράβαλα θα κάτσω μέσα 15 μέρες» αναφέρει ο τραγουδιστής στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του, προτρέποντας τους πάντες να τηρούν τα μέτρα προστασίας.
Η παρτενέρ του στο show του Open Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» ότι είναι ασυμπτωματική. «Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Εγώ γενικά είμαι ψείρας με την καθαριότητα. Φοράω μάσκα, βάζω αντισηπτικά. Σκέφτομαι τις 14 μέρες απομόνωσης. Πρέπει να προσέχουμε όλοι για να μην κολλήσουμε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Είναι κάτι που μας… πλησιάζει» τόνισε η πληθωρική παρουσιάστρια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τέλος, ανακοίνωσε επίσης τα μαντάτα μέσω Instagram. «14 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ…» έγραψε η στιλίστρια στη λεζάντα της εικόνας με τα θετικά αποτελέσματα του τεστ. Όσο για τον παρτενέρ της στο «J2US» Γιώργο Τσαλίκη, του έστειλε διαδικτυακό μήνυμα: «Το μόνο που κατάφερε (σ.σ.: ο κορονοϊός) είναι να μας χωρίσει προσωρινά». Ο τραγουδιστής με τη σειρά του της ευχήθηκε περαστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...