Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στον… πάγο το Σάββατο λόγω Covid το «J2US»!

Η εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη είναι διαταγή! Ο ιδιοκτήτης του Open δεν διακινδυνεύει την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού του για ένα show, όσο λαμπερό και επιτυχημένο σε τηλεθέαση και σε διαφήμιση και αν είναι αυτό!

Έτσι, παρά τις προσπάθειες του παραγωγού Νίκου Κοκλώνη, το «Just the 2 of Us», που έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, θα βρίσκεται εκτός προγράμματος του Open. Στη θέση του θα προβληθούν με έκτακτη αλλαγή, που ανακοινώθηκε χθες από το γραφείο Τύπου του καναλιού, στις 21.00 η ξένη ταινία «Οι τρεις σωματοφύλακες» και στις 23.15 το ξένο φιλμ «Πώς θα κάνετε έρωτα σαν Εγγλέζος».

Το κανάλι αποφάσισε -και ορθώς- να μη διακινδυνεύσει το παραμικρό αναφορικά με την υγεία των εργαζομένων και των συμμετεχόντων στο show, καθώς τα κρούσματα με κορονοϊό δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά! Το «J2US», λοιπόν, παρά τη μεγάλη ζέση του Κοκλώνη, θα οδηγηθεί σε αναβολή μέχρι νεωτέρας, προκαλώντας αναστάτωση στη μισή showbiz που έχει κρεμαστεί καλλιτεχνικά από αυτό…

122507815 186220989631413 2499662194902986225 n

Φήμες ήθελαν το ντόμινο με τα κρούσματα του κορονοϊού να άρχισε από κάποιον τεχνικό που συνεργάζεται τόσο με τη συγκεκριμένη παραγωγή όσο και με το «Big Βrother», τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι αρνητικός. Χθες η Εφη Σαρρή, ως καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, επιβεβαίωσε ότι δεύτερη συνεχή εβδομάδα το show δεν θα προβληθεί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που έκανε πάταγο στα 90s, αποκάλυψε πως, όταν έμαθε ότι ο παρτενέρ της Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αγχώθηκε πολύ.

«Οταν μου είπε ο Τρύφωνας ότι είναι θετικός, αγχώθηκα. Δεν είναι μόνο ο Τρύφωνας… Αρχικά ήταν να είμαι ζευγάρι με την Πηγή, που επίσης βρέθηκε θετική» είπε και συνέχισε: «Δεν αποχωρίζομαι τη μάσκα μου ποτέ. Φοράω δύο μάσκες. Στα γυρίσματα πήγαινα και απομονωνόμουν, με αποτέλεσμα μέχρι και να με πουν κάποια άτομα σνομπ. Το μόνο πράγμα που μας προφυλάσσει είναι η μάσκα και οι αποστάσεις. Προσέχαμε πολύ με τον Τρύφωνα, αλλά…»

just2 1

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης είχε πει τις προάλλες στο «Happy day στον Alpha» ότι, αν δεν υπάρξουν άλλα κρούσματα, το show θα βγει κανονικά στον αέρα με όσους είναι υγιείς! Φαίνεται ότι η άποψη αυτή δεν εισακούστηκε από τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες είναι κάθετοι στο να μη βγει στον αέρα το show.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...