Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

«Covid chef»! Η συνταγή είχε… κορονοϊό για τους Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο

«Καλπάζει» ο κορονοϊός και στους κύκλους των celebrities που έγιναν γνωστοί μέσα από ριάλιτι.

Θετικοί διαγνώστηκαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, οι οποίοι συμμετείχαν στο τελευταίο «MasterChef 4», όπου εκτός των ικανοτήτων τους στην κουζίνα έδειξαν και τα θερμά συναισθήματά τους ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να γίνουν ζευγάρι και στη συνέχεια να ξεκινήσουν μαζί και την τηλεοπτική πορεία τους στο «Happy Day», στον Alpha.

φ1 2
Το ζευγάρι του «MasterChef» Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος

Την είδηση ανακοίνωσε χθες το πρωί η συνεργάτιδά τους και οικοδέσποινα της εν λόγω εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τους δύο πρώην παίκτες του reality μαγειρικής του Star να συνδέονται μαζί της μέσω Skype και να μιλούν για την εμπειρία τους. «Για μένα, τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, και ξυπνούσα με έναν πόνο στον λαιμό και πονούσε το στήθος μου. Δεν είχα γεύση. Ακόμα και σήμερα δεν έχω γίνει τόσο καλά. Νιώθω το μπούκωμα. Έχω βάλει πέντε κιλά make up. Πονάω λίγο. Ειδικά τα μάτια μου, νιώθω ότι τα βλέφαρά μου πέφτουν…» είπε η μελαχρινή σεφ, που φαίνεται να ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω από τον σύντροφό της, του οποίου τα συμπτώματα περιορίζονται σε μπούκωμα και συνάχι, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Νόσησε και ο Θεόφιλος του «Power of Love»! «Έχω γεμίσει εξανθήματα»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος πήρε μέρος στο πρώτο «Power of Love» του Σκάι. Εκεί έκανε σχέση με την Άννα Λορένη, αλλά οι δυο τους χώρισαν μετά το τέλος του ριάλιτι. Ο γοητευτικός νεαρός, ο οποίος προχώρησε στη ζωή του και είναι πλέον αρραβωνιασμένος με την τραγουδίστρια Δανάη Παναγιώτου, μοιράστηκε το γεγονός ότι μολύνθηκε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Φ2 3
Ο Παναγιώτης Θεόφιλος με τη Δανάη Παναγιώτου

«Ήμουν από τους δύσπιστους, αλλά πριν λίγο μου έφεραν το χαρτί πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Τις τελευταίες δύο μέρες δεν έχω όσφρηση και γεύση. Το αποκορύφωμα ήταν χθες το απόγευμα που έβγαλα κάποια εξανθήματα, αρχικά στο πόδι και μετά στο χέρι. Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος. Είμαι έξι μέρες έτσι. Κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσει, γιατί αρχίζω και ηρεμώ. Αν δεν την πάθεις δεν θα μάθεις. Την έπαθα» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης.

Θετικός ο Ελληνας του αμερικανικού ριάλιτι «The Bachelorette»

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας, ακόμη και στο αμερικανικό reality «The Bachelorette», το οποίο αποτελεί τη θηλυκή εκδοχή του δικού μας «The Bachelor», όπου πολλοί άντρες διεκδικούν μια όμορφη εργένισσα.

Φ3 3

Μόνο που στην περίπτωση του Peter Giannikopoulos, όπως λέγεται ο ελληνικής καταγωγής «μνηστήρας», ο κορονοϊός τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού με συνοπτικές διαδικασίες. Ήταν, μάλιστα, τέτοια η ταραχή του που τράκαρε κιόλας μετά τη διάγνωσή του! Η νέα Bachelorette, στη 16η σεζόν του αμερικανικού reality που προβάλλεται αυτή τη στιγμή, είναι η Tayshia Adams -παλιά γνώριμη του παιχνιδιού, αφού συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στην 23η σεζόν του «The Bachelor» αλλά και στο «Bachelor in Paradise»-, που μπήκε στο παιχνίδι μόλις την περασμένη εβδομάδα, μετά την ηρωική έξοδο της προκατόχου της Clare Crawley.

Εκεί όμως της έστησε… καρτέρι ο ιός, αφού ένας από τους «μνηστήρες» της, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας real estate από τη Βοστόνη Peter Giannikopoulos, βρέθηκε θετικός. «Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν οι δυσκολότερες της ζωής μου. Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και μπήκα σε 14ήμερη καραντίνα. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, κυρίως για το πώς έγινε αυτό. Φορούσα μάσκα, έπλενα και αποστείρωνα τακτικά τα χέρια μου, αλλά και κρατούσα αποστάσεις στη δουλειά. Είναι ένα παράδειγμα του πόσο ευάλωτοι είμαστε. Δεν έφταναν αυτά τα νέα, καθώς οδηγούσα σπίτι από την κλινική αγχώθηκα, έχασα την προσοχή μου στην οδήγηση και το αυτοκίνητό μου εξετράπη της πορείας του χτυπώντας σε στύλο» έγραψε στο Instagram, περιγράφοντας πως έπαθε μόνο μια γρατζουνιά στη μύτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...