Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Τρύφωνας Σαμαράς και Λάκης Γαβαλάς στρέφουν ξανά ο ένας τα βέλη του εναντίον του άλλου (video)

Η κόντρα ανάμεσα στον γνωστό hairstylist Τρύφωνα Σαμαρά και τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά συνεχίζεται…

Αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του hairstylist που συμμετέχει στο «Style Me Up», στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», προς το πρόσωπο του κριτή του «My Style Rocks».

Συγκεκριμένα ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε:

«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς φέτος στο My Style Rocks το έχει παραξηλώσει. Έχει κάνει υπερβολικές μεταμορφώσεις. Είναι too much όλο αυτό. Νομίζω δεν του πάει καθόλου. Είναι υπερβολή. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Νομίζω ότι τώρα ο κατάλληλος ρόλος για να πρωταγωνιστήσει είναι “Η τρελή του Σαγιό”».

O Λάκης Γαβαλάς όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής με τον ίδιο τρόπο.

«Θα ήθελα ο Σαμαράς να μου πει την ιστορία της “τρελής του Σαγιό” αν την γνωρίζει. Είναι πολύ τιμητικό αυτό που είπε. Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο που είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου. Μπορεί την επόμενη φορά, όμως, να μου το πει στα γαλλικά, γιατί αυτό είναι ένα γαλλικό έργο; Να μπορέσω κι εγώ να του πω μπράβο μια φορά για κάποιο λόγο.

Για να πει κάποιος ότι είμαι υπερβολικός θα πρέπει να είναι πολύ γνώστης. Εγώ ανήκω στο σύμπαν και στο τώρα. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετηθώ και να εξυπηρετήσω το σύμπαν, το οποίο με έχει αγκαλιάσει τόσα χρόνια. Δεν μπορεί στα 68 μου να έχω κάνει λάθη και να μην τα ήξερα», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

https://www.youtube.com/watch?v=BmsMwQH2RBY&feature=emb_logo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.