Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο υπέροχος μπαμπάς Σωτήρης Κοντιζάς

Με ένα καινούριο μέλος που έκανε την άφιξη του πριν λίγες μέρες, ο Σωτήρης Κοντιζάς αριθμεί πλέον τα τρία παιδιά στην οικογένεια του. Με χιούμορ ο γοητευτικός κριτής του «Master chef» με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε ότι: «Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά , καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά». Ωστόσο δεν έλειψε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά του σχέδια.

kodizas

«It takes a crowd, it makes a family» έγραφε η Μανίνα για τα τρίτα γενέθλια του @nolanrestaurant 2 χρόνια πριν. Κάποτε είχα σκεφτεί να γράψω ένα παραμύθι. Ο τίτλος του ήταν κάπως έτσι «ο πλανήτης Κατσαρόλα στο σύμπαν τη Κουζίνας». Σήμερα βλέπω μπροστά μου ένα άλλο σύμπαν να παίρνει υπόσταση με απανωτές δημιουργικές εκρήξεις που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.
Το @psluncheon είναι εδώ. Η οικογένεια μεγαλώνει, έχουμε βάλει γερές βάσεις κ το Nolanverse ξετυλίγεται. Κ για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου.
Σχεδόν 5 χρόνια πριν συνέβαινε το ίδιο με την Αριάννα κ το NOLAΝ. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε συγχρονιστεί κ ο Kenji με το @proveleggiosathens. Το MasterChef 3 είχε άλλη άποψη. Στο δικό μας σύμπαν, λοιπόν, στο Nolanverse, που αφορά το χωροχρονικό συνεχές από τη σύλληψη του NOLAN μέχρι το λανσάρισμα του PS Luncheon κ ό,τι έπεται, κ που περιλαμβάνει το σύνολο των ανθρώπων μας, πρώτες ύλες, πληροφορία κ γνώση που αποκτούμε μέρα με τη μέρα, τίποτα δε θεωρείται θέσφατο. Τα πάντα είναι υπό αμφισβήτηση. Μαγειρική κ επιχειρηματική. «Κοντιζά, άσε τα κοντιζέικα» σαν να ακούω τον @chef_koutsopoulosleonidas
Σχετικά με το μενού. Θέλει να το εξερευνήσεις. Όπως μου ήταν δύσκολο να εξηγήσω τι είδους φαγητό θα προσέφερε το NOLAN κ τι ακριβώς συμβαίνει στο εργαστήριο-κουζίνα του PROVELEGGIOΣ, έτσι κ με το PS Luncheon δεν μπορώ να το βάλω σε κάποιο κουτάκι. Είναι σίγουρα μια εμπειρία. Να περνάνε καλά οι καλεσμένοι μας θέλω κ να προκαλούμε τους εαυτούς μας μαγειρικά.
FAQ πρώτων 2 ημερών
Μαγειρεύω; Kάτι έτοιμο; Είναι εύκολο; Θα χορτάσω; Να δω πρώτα το βίντεο; KIT; Ιππότης της ασφάλτου;
Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο κ όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης κ να καταπολεμώ τη συνήθεια.
Όπως κ να ‘χει, πιστεύω πως όταν καθίσει η σκόνη το PS Luncheon θα έχει βρει το κοινό του κ θα υπάρξει κόσμος που θα το αγαπήσει, όπως αγκάλιασε το NOLAN κ τον PROVELEGGIOΣ. Οπότε.. In a galaxy not so far far away, the quest continues».

PS: «Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά , καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά.» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...