Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Ο υπέροχος μπαμπάς Σωτήρης Κοντιζάς

Με ένα καινούριο μέλος που έκανε την άφιξη του πριν λίγες μέρες, ο Σωτήρης Κοντιζάς αριθμεί πλέον τα τρία παιδιά στην οικογένεια του. Με χιούμορ ο γοητευτικός κριτής του «Master chef» με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε ότι: «Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά , καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά». Ωστόσο δεν έλειψε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά του σχέδια.

kodizas

«It takes a crowd, it makes a family» έγραφε η Μανίνα για τα τρίτα γενέθλια του @nolanrestaurant 2 χρόνια πριν. Κάποτε είχα σκεφτεί να γράψω ένα παραμύθι. Ο τίτλος του ήταν κάπως έτσι «ο πλανήτης Κατσαρόλα στο σύμπαν τη Κουζίνας». Σήμερα βλέπω μπροστά μου ένα άλλο σύμπαν να παίρνει υπόσταση με απανωτές δημιουργικές εκρήξεις που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.
Το @psluncheon είναι εδώ. Η οικογένεια μεγαλώνει, έχουμε βάλει γερές βάσεις κ το Nolanverse ξετυλίγεται. Κ για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου.
Σχεδόν 5 χρόνια πριν συνέβαινε το ίδιο με την Αριάννα κ το NOLAΝ. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε συγχρονιστεί κ ο Kenji με το @proveleggiosathens. Το MasterChef 3 είχε άλλη άποψη. Στο δικό μας σύμπαν, λοιπόν, στο Nolanverse, που αφορά το χωροχρονικό συνεχές από τη σύλληψη του NOLAN μέχρι το λανσάρισμα του PS Luncheon κ ό,τι έπεται, κ που περιλαμβάνει το σύνολο των ανθρώπων μας, πρώτες ύλες, πληροφορία κ γνώση που αποκτούμε μέρα με τη μέρα, τίποτα δε θεωρείται θέσφατο. Τα πάντα είναι υπό αμφισβήτηση. Μαγειρική κ επιχειρηματική. «Κοντιζά, άσε τα κοντιζέικα» σαν να ακούω τον @chef_koutsopoulosleonidas
Σχετικά με το μενού. Θέλει να το εξερευνήσεις. Όπως μου ήταν δύσκολο να εξηγήσω τι είδους φαγητό θα προσέφερε το NOLAN κ τι ακριβώς συμβαίνει στο εργαστήριο-κουζίνα του PROVELEGGIOΣ, έτσι κ με το PS Luncheon δεν μπορώ να το βάλω σε κάποιο κουτάκι. Είναι σίγουρα μια εμπειρία. Να περνάνε καλά οι καλεσμένοι μας θέλω κ να προκαλούμε τους εαυτούς μας μαγειρικά.
FAQ πρώτων 2 ημερών
Μαγειρεύω; Kάτι έτοιμο; Είναι εύκολο; Θα χορτάσω; Να δω πρώτα το βίντεο; KIT; Ιππότης της ασφάλτου;
Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο κ όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης κ να καταπολεμώ τη συνήθεια.
Όπως κ να ‘χει, πιστεύω πως όταν καθίσει η σκόνη το PS Luncheon θα έχει βρει το κοινό του κ θα υπάρξει κόσμος που θα το αγαπήσει, όπως αγκάλιασε το NOLAN κ τον PROVELEGGIOΣ. Οπότε.. In a galaxy not so far far away, the quest continues».

PS: «Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά , καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά.» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...